Faturalı avea faturalı hattan fax çekmek

Sponsorlu Bağlantılar

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
avea faturalı hattan fax çekmek
merhabalar
avea faturalı hattan fax çekmek istiyoruz . böyle bir hizmeti var mı avea nın. pc bağlantılı olarak fax çekmemiz mümkün mü....

selman güleç
konya
 


YouNeverKnow

YouNeverKnow

Üye
Hiç sanmıyorum.
 
phasan

phasan

Üye
Faks & Data servisi cep telefonunuz ile faks alıp göndermenizi, Türkiye ve dünyanın herhangi bir yeri ile veri alışverişinde bulunmanızı sağlar.

Faks & Data Hizmetimizden yararlanmak için faks ve data abonesi olmanız gerekmektedir. Faks ve Data aboneliği için Avea Müşteri Hizmetleri'ni aramanız veya abonelik sözleşmesinde yer alan seçeneği işaretlemeniz yeterli olacaktır. Faks ve Data abonesi olduktan sonra, cep telefonunuzla bilgisayarınız arasında bağlantı kurulması için uygun bir yazılım ve donanıma ihtiyacınız olacaktır. Avea'nın size sağladığı Fax&Data servisinde iletinin GSM ağındaki dolaşım hızı: 9600 bit / saniyedir.

Şimdi bir düşünün; Cuma günü ofisten çıktınız, uzaktaki yakınlarınıza doğru gidiyorsunuz. Önemli bir işle ilgili yollamanız gereken bir faksınız var. Dizüstü bilgisayarınızı cep telefonunuza bağladıktan sonra, sadece faks göndereceğiniz numarayı belirlemeniz yeterli. Üstelik yolculuğunuz boyunca internette gezinebilir, e-maillerinizi kontrol edebilir ve e-mail yollayabilirsiniz.

Kullanım

Faks & Data Gönderme

Cep telefonunuz ve bilgisayarınız arasındaki bağlantıyı kurduktan sonra, göndermek istediğiniz veri dosyasını bilgisayarınızda açınız. Faks-Data programınızı çalıştırdıktan sonra, dosyayı göndermek istediğiniz telefonu yine bilgisayarınızı kullanarak tuşlayınız ve gönder komutunu veriniz.

Faks & Data Alma

Cep telefonunuzun ve bilgisayarınızın arasındaki bağlantıyı kurduktan sonra bilgisayarınızdaki Faks-Data programınızı çalıştırınız.
[TBODY] [/TBODY]

nasıl oluyor tam bılemıyorum hiç kulanmadım
 

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
504
DeV/AsA
gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
1K
gonyalı
gonyalı
Cevap
1
Görüntüleme
389
phasan


Üst Alt