2626eses26
Üye
merhabalar arkadaşım bana atv nın sıfresını verebilirmisn cok saolAtv televizyonu, euro 2008 şampiyonası müsabakaları sırasında TÜRKSAT üzerinden şifrelenecek arkadaşlar. Ancak, ticari satış sözkonusu olmadığı için yayınlar BİSS sistemi ile şifrelenip, ülke içinde de uydu kullanıcılarına şifre desteği legal yollardan sağlanacak.
İsteyen olursa burada şifreler tarafımca verilecektir. Ancak bunun için bu konuya mesaj yazmanız gerekecek (Abone olduğum konular arasına aldım)
Tabi bu söylediklerim, sadece Türksat için geçerli.
Eutelsat (W3) ve karasal yayın izleyicileri için böyle bir sorun yok arkadaşlar
arkadaşım msn adresim zgul69@hotmail.com bekliyorum teşekurlerAtv televizyonu, euro 2008 şampiyonası müsabakaları sırasında TÜRKSAT üzerinden şifrelenecek arkadaşlar. Ancak, ticari satış sözkonusu olmadığı için yayınlar BİSS sistemi ile şifrelenip, ülke içinde de uydu kullanıcılarına şifre desteği legal yollardan sağlanacak.
İsteyen olursa burada şifreler tarafımca verilecektir. Ancak bunun için bu konuya mesaj yazmanız gerekecek (Abone olduğum konular arasına aldım)
Tabi bu söylediklerim, sadece Türksat için geçerli.
Eutelsat (W3) ve karasal yayın izleyicileri için böyle bir sorun yok arkadaşlar
emu aktif olabilen bütün uydu alıcaları biss şifreleme sistemini destekliyor model yazarsan daha ii olurya özelliği iyi plmayan uydu alıcılarına şifreyi nasıl yazcazz_??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?