Haan ne la :D
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Haan ne la Genişletmek için tıkla ... Şu klavyeye alışamadm :P K ye basmamış :P
Metalci Melek' Alıntı: Haan ne la Genişletmek için tıkla ... Şu klavyeye alışamadm :P K ye basmamış :P
UpOneTR Üye bilkurdu1' Alıntı: Evet ordan Genişletmek için tıkla ... Orda hala birileri varmiymis ya Bi mesaj attydm 2 ay sonra cevapladilardı
bilkurdu1' Alıntı: Evet ordan Genişletmek için tıkla ... Orda hala birileri varmiymis ya Bi mesaj attydm 2 ay sonra cevapladilardı
UpOneTR Üye bilkurdu1' Alıntı: Neden bu karneli yukleyemiyorum 2014_02_05_15_40_atrics.zip Genişletmek için tıkla ... Nasıl yukleyemiyosun ?
bilkurdu1' Alıntı: Neden bu karneli yukleyemiyorum 2014_02_05_15_40_atrics.zip Genişletmek için tıkla ... Nasıl yukleyemiyosun ?
UpOneTR Üye bilkurdu1' Alıntı: Cwm ile flash ladim mi. Installa in aborted yaziyor Cwm 5.1.8 galiba dokunmatik olan Genişletmek için tıkla ... Onu bilemiycem Dokunmatik olmayanı kurup deneyin 5.0.20 gibi biseydi .rom mager ile yaparsiniz
bilkurdu1' Alıntı: Cwm ile flash ladim mi. Installa in aborted yaziyor Cwm 5.1.8 galiba dokunmatik olan Genişletmek için tıkla ... Onu bilemiycem Dokunmatik olmayanı kurup deneyin 5.0.20 gibi biseydi .rom mager ile yaparsiniz
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Ben o kerneli kurdum cm10.1 de verdiğim galeriyi kurabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Cık olmuyo
Metalci Melek' Alıntı: Ben o kerneli kurdum cm10.1 de verdiğim galeriyi kurabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Cık olmuyo