Sanada yaranılmıyor :D nasıl sunum yapıyorsun arkadaş ya :D neyse indirince nasıl kurcaz 5 i
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Sanada yaranılmıyor Genişletmek için tıkla ... nasıl sunum yapıyorsun arkadaş ya neyse indirince nasıl kurcaz 5 i
Metalci Melek' Alıntı: Sanada yaranılmıyor Genişletmek için tıkla ... nasıl sunum yapıyorsun arkadaş ya neyse indirince nasıl kurcaz 5 i
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Başka recovery yükle de telefonda cwm5 in dosyası varmı Genişletmek için tıkla ... yok işte touch 5.8.1.8 çıkıyo sadece orda
Metalci Melek' Alıntı: Başka recovery yükle de telefonda cwm5 in dosyası varmı Genişletmek için tıkla ... yok işte touch 5.8.1.8 çıkıyo sadece orda
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Bekle drive a yüklüyom Genişletmek için tıkla ... indiriyom nasıl bulur mu kendi
Metalci Melek' Alıntı: Bekle drive a yüklüyom Genişletmek için tıkla ... indiriyom nasıl bulur mu kendi
UpOneTR Üye telefondan saçma bi dosya indriyodu pcden indirip attım tamam yeniden başlatılcak dedi bende evet lütfen dedim recovery geldi yine 6.0.4.6 geldi
telefondan saçma bi dosya indriyodu pcden indirip attım tamam yeniden başlatılcak dedi bende evet lütfen dedim recovery geldi yine 6.0.4.6 geldi
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Bidaha yükle arada takılıyor hangi romdasın Genişletmek için tıkla ... cm7