Linke tklıyorum farklı bsey ckiyor
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: ayrıca neden 1 diş Genişletmek için tıkla ... Normalde 4g uyumlu bu rom ama ayarını yapınca 1 göstersede normal çalışıyor vodafone hat takıp deneyebilirsin
Sukut-u Hayal' Alıntı: ayrıca neden 1 diş Genişletmek için tıkla ... Normalde 4g uyumlu bu rom ama ayarını yapınca 1 göstersede normal çalışıyor vodafone hat takıp deneyebilirsin
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: ya bunun kamerası çok güzel :/ Genişletmek için tıkla ... valla seninki apn ayarı yemiyo napalım vodafona geçiş yap
Sukut-u Hayal' Alıntı: ya bunun kamerası çok güzel :/ Genişletmek için tıkla ... valla seninki apn ayarı yemiyo napalım vodafona geçiş yap
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: valla seninki apn ayarı yemiyo napalım vodafona geçiş yap Genişletmek için tıkla ... :/
Metalci Melek' Alıntı: valla seninki apn ayarı yemiyo napalım vodafona geçiş yap Genişletmek için tıkla ... :/
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: bundaki kamera uygulamasını nerden bulabilirim appsaverle felan çıkaramadım apksını Genişletmek için tıkla ... Zipi bilgisayarda aç system/app dizininde olması lazım
Sukut-u Hayal' Alıntı: bundaki kamera uygulamasını nerden bulabilirim appsaverle felan çıkaramadım apksını Genişletmek için tıkla ... Zipi bilgisayarda aç system/app dizininde olması lazım
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: camerayla ilgili hiç bişey göremedim :/ Genişletmek için tıkla ... Valla orda olması lazım bakarım bırazdan
Sukut-u Hayal' Alıntı: camerayla ilgili hiç bişey göremedim :/ Genişletmek için tıkla ... Valla orda olması lazım bakarım bırazdan
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Valla orda olması lazım bakarım bırazdan Genişletmek için tıkla ... ayrışma hatası verdi tamam
Metalci Melek' Alıntı: Valla orda olması lazım bakarım bırazdan Genişletmek için tıkla ... ayrışma hatası verdi tamam