Duyuru Atışmalar Tartışmalar Konu Dışı Grup Halinde Muhabbetler Geyik Çevirenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nojedrio

Üye
Herkes kendisine göre haklıdır. Bak sen hala banlanmadın, başka hiç bir forumda böyle muhalefet edilmesine izin verilmez.

Sırf bunu söyleyebilmek için banlamıyorsunuz zaten. Peki ben birşey soracağım Erol Bey? Siz bize dolandırıcı diyorsunuz ama siz yıllar önce yaptığınız dolandırıcılığı unutmuşsunuz galiba. Üzerinde durmayacağım. Hatırlatmak istedim. Sizin yaptığınız bu oyunun üzerine bize dolandırıcı demeye kesinlikle hakkınız yok bunu unutmayın.

nojedrio

Üye
nooldu zormu geldi yorumum size.

- - - Eklendi - - -

niye siliyonuz host hırsızları

- - - Eklendi - - -

Herşeyi anlattılar bana naber? Sizin nasıl bir host hırsızı olduğunuzu, çakma logonuzu herşeyi!

- - - Eklendi - - -

Yıllar önce yaptığınız o dolandırıcılık olmasaydı siz nerde bulurdunuz bu forumu bakalım?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
bunun kardeşim dediğine falan inanmayın haaa. Bunun kardeşliği forumla sınırlı. Forumdan banlanınca facede arkadaşlıktan atıyo hemen. Yani burda adminlikten atılırsa erolüde satar yani söyleyim ;)

Ben yaşımla başımla beni seven herkese bugüne kadar yardım ettim ve etmeye devam ediyorum,sen kim olursan ol beni ilgilendirmiyor ismail ,ahmet ,mehmet .Benim gözümde yanlış yapan bir insan gerçektede sanaldada biter.Kaldıki ben facebook yada diğer sosyal ağları çok sık takip edemez olduğum aşikar.Ben burayı ve arkadaşlığını seviyorum.Yazdığın kelimeler zaten senin henüz olgunlaşmadığını gösteriyor.Zira burdan sana küfürde etsem akılda versem kafi gelmez.20 yıldır bilişim sektöründe senin gibi yüzlerce klavye kabadayısı gördüm,sonlarınında ne olduğunu gördüm şimdi gidip istediğin yerde haykır bağır çağır.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: x-scarface, EroL ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Ne kadar ilginç bir sohbet.

Sait abi zamanın da internet cafeler çok meşhur iken bu şekilde artistik patinaj yapan çok arkadaşı aldım takıldığı cafeden.Ama gerçekten deymiyor.Yaş itibarı ile insanın içi açıyor.Sen bu arkadaşı kendi haline bırakta benim soruma cevap ver:

Mangalda sucuk mu seversin tavuk mu et mi :ehe

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ne kadar ilginç bir sohbet.

Sait abi zamanın da internet cafeler çok meşhur iken bu şekilde artistik patinaj yapan çok arkadaşı aldım takıldığı cafeden.Ama gerçekten deymiyor.Yaş itibarı ile insanın içi açıyor.Sen bu arkadaşı kendi haline bırakta benim soruma cevap ver:

Mangalda sucuk mu seversin tavuk mu et mi :ehe

Ne yapalım biz neler gördük neler boşveriyorum artık gülüp geçiyorum :D.Kardeşim heç bişey yapma ben bir acı kahve içer kalkarım :) haberleşiriz.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Acı kahve mi :zong:

Abi seni mangal yellerken çekecektik :)
Hele bir gideyim de sonra her akşam uğrarsın ama bir ekmek arası sucuk yicen kaçarın yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Acı kahve mi :zong:

Abi seni mangal yellerken çekecektik :)
Hele bir gideyim de sonra her akşam uğrarsın ama bir ekmek arası sucuk yicen kaçarın yok :ehe

Tamamdır kardeşim eyvallah başım üstüne :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ahmet senin vize henuz onaya gelmedi. Söyluyeyim geçemezsin Tüyap'tan öteye sopa:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Nextman
x-scarface

x-scarface

Üye
Yahu kral sıcakta sucuk fena olmaz mı bari daha hafif bişeyler ikram etseydin :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Şehriyar

Şehriyar

Üye
nooldu zormu geldi yorumum size.

- - - Eklendi - - -

niye siliyonuz host hırsızları

- - - Eklendi - - -

Herşeyi anlattılar bana naber? Sizin nasıl bir host hırsızı olduğunuzu, çakma logonuzu herşeyi!

- - - Eklendi - - -

Yıllar önce yaptığınız o dolandırıcılık olmasaydı siz nerde bulurdunuz bu forumu bakalım?
Yav he he.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Nextman
x-scarface

x-scarface

Üye
Üff bol terbiyeli soslu tavuk çokk fenaaa :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
MrExpert

MrExpert

Üye
:P:

Silinen Üye 2451993

Kapalı Hesap
Selamun aleyküm dostlar ben yeni geldim. :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Akıncı

Akıncı

Üye
aleyküm selam hoşgeldin

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
:gun1: ta ta ta taa :gun1:

Akıncı

Akıncı

Üye
sopa: sopa:

CABBAR

CABBAR

Üye
:zzz:

Akıncı

Akıncı

Üye
noldu abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt