Galaxy S3 i9300 ATILA ROM 4.4.4 3G ARAMA VAR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

bark_41

bark_41

Üye
Nfc kablosuz veri aktarımı gibi bişi.
Nfc destekli başka bir telefonla senin telefonu sırt sırta dokundurarak resim vs.dosya transferini blutooth dan daha hızlı yapar.Başka özellikleride var fakat ben onları denemedim.Her iki telden Nfc, Android beam veya S beam özelliklerini açıp telefonları sırt sırta 5,10cm gibi yaklaştırıp galeride ki bi resmi göndermeyi deneyebilirsin,
Internete NFC yaz bununla ilgili neler yapılabilir çıkar.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Batarya ile ilgili nfc bağlantısını bulamadım mesela orjinal batarya alacağım ncf li bataryamı diyeceğim

bark_41

bark_41

Üye
Elindeki bataryaların hangisi orjinal onu anlamak ićin dedim

bark_41

bark_41

Üye
S3 lerin orginal bataryalarında Nfc anteni pilin etiketinin altında

bark_41

bark_41

Üye
Bazı telefonlarda kapakta oluyor

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Kore mi Çin mi aslında samsung Kore malı olduğuna göre Kore bataryası orjinal gibi sanki

bark_41

bark_41

Üye
Orjinal olmayan s3 bataryalarının etiketinin altında Nfc anteni olmuyor, burdan en azından orfinal olup olmadıgini anlayabilliriz düşüncesindeyim.Batarya konusunda bilgili arkadaşlar varsa bilgilendirebilir.

bark_41

bark_41

Üye
Ya çinliler her şeyi yapmış kore çin yazısını mı yapanmayacak.Bu şekil de anlamak zor...

bark_41

bark_41

Üye
Kocaelinde bir vodafon bayisinden 70 tl.verip sözde s3 orfinal batarya almıştım.Arkadaşın s5 te Nfc ile test yaptık.Nfc çalışmadı yani anten pil etiketinde yok.Geri verdik bataryayı, Satıcıya aptallaştı, sanırım onları da kandırmışlar orjinal batarya diye tedarikçisi:)

bark_41

bark_41

Üye
Daha sonra başka bir telefoncudan 50 tl.s3 pili aldım, Yine arkadaşın s5 ile denedik.Nfc çalışıyor. :)

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bataryanın bir yanını soydum bu şekilde numaralar var

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Çok dikkat etmek lazım

bark_41

bark_41

Üye

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Anladım dostum araştırmak lazım

bark_41

bark_41

Üye
Sahte olanlarında bile bazılarında Nfc anteni varmış, samsung bayisinden orginalini almaktan başka çare yok gibi..

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
baktım bu batarya resimlerine biraz önce ne yazması gerek türkçe değil

bark_41

bark_41

Üye
Ayırtetmek çok çok zor, Samsung bayilerinden başka bi yerden alınmaz..

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Orada çok pahalı soyguncu oluyor bayiler

bark_41

bark_41

Üye
Başka yerden orjinal diye sahtesini almak daha acı, yaşanmışlıklarımız var yani:)

bark_41

bark_41

Üye
Bu benim kullanıcı adımın yanında mavi renkli v harfi var sizde tapatalk logosu var, fark nedir?

Üst Alt