ibrahim 42
Üye
Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun oluruz bu arada flaşhlama yaparken wipe yaptınmıkardeş link yok ben ok önceden indirmiştim şimdi o sitede yok kaldırılmıi bende zip olarak var nasıl atıcam bilimiyorum
Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun oluruz bu arada flaşhlama yaparken wipe yaptınmıkardeş link yok ben ok önceden indirmiştim şimdi o sitede yok kaldırılmıi bende zip olarak var nasıl atıcam bilimiyorum
sukur kavusturana be dostum [emoji106]Dostum tapatalk aktif oldu bilgin olsun..![]()
rom kurduktan sonra direk flashladımBilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun oluruz bu arada flaşhlama yaparken wipe yaptınmı
Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun oluruz bu arada flaşhlama yaparken wipe yaptınmı

Teşekkürler arkadaşım sorunsuz yükledimrom kurduktan sonra direk flashladım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
Atila rom yükleyebilirsin şuan en iyi rom bu yukardaki linkden arkadaşın verdiği klavyeyide flaşhla keyfine bak periscope 4.4.4 bile hata veriyormuş yinede dene istersenbildiğiniz gibi periscope 4.3'ü desteklemiyor. ben de cihaza rom atmayı düşündüm. araştırmalarım içinde S5 Lite Blekota 4.4.2 - Atila Rom 4.4.4 - M.T.A 5.0.1 romu.
aramızda periscope kullanan var mı? ayrıca bu iki romu da denemiş arkadaşlar fikir verebilir mi hangisi daha sorunsuzdur?
Ayrıca olur da bu rom işini beceremezsem, orjinal s3 roma dönebilirim değil mi?
Odex? deodex? hangisine sorunsuz yukledin? klavyenin resmini atarmisin..Teşekkürler arkadaşım sorunsuz yükledim
Sağol dostum şimdi s5 gri klavyeyi yükledim.Aynen bu daha iyiBu roma bişeyler yüklenmesine sevindim güle güle kullan dostum