Galaxy S3 i9300 ATILA ROM 4.4.4 3G ARAMA VAR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

bark_41

bark_41

Üye
Düzenleme

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
burdaki yazılanlar doğru demek

bark_41

bark_41

Üye
Twrp recovery den yedeğime geri döndüm,eski apk yi root explorer ile sildim.s5 klavyeyi flashladim.oldu.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar normal stock roma göre Atila rom bayağı geç şarj oluyor sizdede aynımı ne yapabiliriz bu konuda

bark_41

bark_41

Üye
Arkadaşlar normal stock roma göre Atila rom bayağı geç şarj oluyor sizdede aynımı ne yapabiliriz bu konuda
Bende problem yok, bunu test etmek istiyorsan play store dan galaxy charging apk yi yükle.buraya amper değerlerini yaz, yardımcı olayım.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bende problem yok, bunu test etmek istiyorsan play store dan galaxy charging apk yi yükle.buraya amper değerlerini yaz, yardımcı olayım.
programı indirdim hiçbirşey göstermiyor sadece güneşden şarj oluyor gibi hareket var bilemedim

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
hareketlilik bu şekilde anlamadım neye nasıl yapacağım

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
şarja takınca gösterdi değerleri iyi değilmi

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bayağı geç şarj oluyor batarya yeni zaten ama pek iyi değilmiş hemen tükeniyor

bark_41

bark_41

Üye
şarja takınca gösterdi değerleri iyi değilmi
Değerler gayet güzel,
Bende ki değerler de böyle:)
Başka rom yüklersen şarj konusunda şuphen olursa bunu deneyebilirsin,
Ayrica kalitesiz şarj aleti veya kabolarında miliamper değerlerini daha düşük çıkar ve yavaş şarj eder.

bark_41

bark_41

Üye
Tteck marka prefosyel batarya yı da ben önereyim siyah şeritli olanı

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Batarya almadan bayağı sordum araştırdım kimi simex önerdi kimi tavsiye etmedi forumda bi arkadaş önerdi aldım 3 aydır kullanmıyordum 3 gündür kullanıyorum memnun olmadım

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar bunların hangisi orjinal ikiside eski kullanmıyorum ama unuttum core olanmı Çinmi diğer taraftan bataryalardaki tarihe bakınca Çin eski orjinal gibi bilen varmı Çinmi core mi almalı şuan düşünmüyorum ama yine bilelim core olan biraz koyu renkte gri

bark_41

bark_41

Üye
Nfc anteni hangisinde varsa orjinal olanı kanımca odur.Nfc destekli bi telefonda Deneyebilirsin.

bark_41

bark_41

Üye
Başka türlü yazıya bakarak anlamak gerçekten çok zor.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
nfc nedir dostum bilmiyorum bu batarya nasıl başka cihaza uyar

Üst Alt