Galaxy S3 i9300 ATILA ROM 4.4.4 3G ARAMA VAR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bilmiyorum valla ben 4 gündür kullanıyorum taptatalkı

bozkurtlu85

Üye
arkadaşlar bunların hangisi orjinal ikiside eski kullanmıyorum ama unuttum core olanmı Çinmi diğer taraftan bataryalardaki tarihe bakınca Çin eski orjinal gibi bilen varmı Çinmi core mi almalı şuan düşünmüyorum ama yine bilelim core olan biraz koyu renkte gri
Bence soldaki sahte. Elini hafif ıslatıp tarih yazan yerleri silmeye calis soldaki silinecektir muhtemelen.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
2013 tarihli olan Kore malı onun tarih barkod silindi diğeri hiçbirşey olmadı bu neyi gösteriyor sahte olmasınımı hadi batarya orjinal ama tarih eski olduğu için yeni tarih yazmak için yapılmış olamazmı bilmiyorum valla ülkeyi sahtekar dolandırıcı almış gidiyor nereye kadar gider allah bilir

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar bu odex 5.1.1 de xposed installer yuklenmiyor. Ayrica uygulama gizleme secenegi yok , kilit ekraninda cevapsiz arama veya kisa mesaj geldiginde kimden geldigi gorunmuyor sadece mesaj veya cevapsiz arama olorak gorunuyor sizdede boylemi acaba?

Son düzenleme:
bark_41

bark_41

Üye
Ben yükledim Grenify vs.bir kaç uygulama için. Bu romda çalışan xposet installeri bi yerden indirmiştim,istersen bi yere yükleyebilirim

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Ben yükledim Grenify vs.bir kaç uygulama için. Bu romda çalışan xposet installeri bi yerden indirmiştim,istersen bi yere yükleyebilirim
Yuklersen iyi olur dostum. Ayrica yukardaki mesajda yazdim bir iki sıkıntı daha var?

bark_41

bark_41

Üye
XposedInstaller_v2.6.1_by_SolarWarez_20151129 Google yapıştır dostum ilk çıkan site xda dan hemen indir:)

bark_41

bark_41

Üye

uzman47

uzman47

Üye
Bende o secenek aktif degil..

bark_41

bark_41

Üye
Ilginç ben nasıl aktif etmişim acaba?

bark_41

bark_41

Üye

Kilit ekranındayken perdeyi aşağı çekince gelen bildirimi okuyabiliyorum.

bark_41

bark_41

Üye
Xposet +wanam yüklü bende sende wanam yükle bi dene bakalım, olmadı romu başka bi tarayıcı ile indir, full wipe yap öyle yükle, Ayrıca bende twrp 3.0.2 yüklü twrp den de kaynaklanıyor olabilir.

bark_41

bark_41

Üye
Xposet +wanam yüklü bende sende wanam yükle bi dene bakalım, olmadı romu başka bi tarayıcı ile indir, fu ll wipe yap öyle yükle, Ayrıca bende twrp 3.0.0.2 yüklü twrp den de kaynaklanıyor olabilir.

bark_41

bark_41

Üye
Düzenleme

bark_41

bark_41

Üye

3.0.1.0 daha yenisi çıkmış bunun üzerinden yükle.[/QUOTE]

bark_41

bark_41

Üye
Düzenleme.

bark_41

bark_41

Üye
Uygulama menüsünde uygulama gizleme seçeneği.

Son düzenleme:

Üst Alt