Galaxy S3 i9300 ATILA ROM 4.4.4 3G ARAMA VAR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
kardeş link yok ben ok önceden indirmiştim şimdi o sitede yok kaldırılmıi bende zip olarak var nasıl atıcam bilimiyorum
Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun oluruz bu arada flaşhlama yaparken wipe yaptınmı

bark_41

bark_41

Üye

Buraya yükleyip linki paylaşman yeterli.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: uzman47

cgokhana

Üye
bildiğiniz gibi periscope 4.3'ü desteklemiyor. ben de cihaza rom atmayı düşündüm. araştırmalarım içinde S5 Lite Blekota 4.4.2 - Atila Rom 4.4.4 - M.T.A 5.0.1 romu.
aramızda periscope kullanan var mı? ayrıca bu iki romu da denemiş arkadaşlar fikir verebilir mi hangisi daha sorunsuzdur?
Ayrıca olur da bu rom işini beceremezsem, orjinal s3 roma dönebilirim değil mi?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bildiğiniz gibi periscope 4.3'ü desteklemiyor. ben de cihaza rom atmayı düşündüm. araştırmalarım içinde S5 Lite Blekota 4.4.2 - Atila Rom 4.4.4 - M.T.A 5.0.1 romu.
aramızda periscope kullanan var mı? ayrıca bu iki romu da denemiş arkadaşlar fikir verebilir mi hangisi daha sorunsuzdur?
Ayrıca olur da bu rom işini beceremezsem, orjinal s3 roma dönebilirim değil mi?
Atila rom yükleyebilirsin şuan en iyi rom bu yukardaki linkden arkadaşın verdiği klavyeyide flaşhla keyfine bak periscope 4.4.4 bile hata veriyormuş yinede dene istersen

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
deodexed olanı yükledim klavyeyi flaşhla dım system app içine attım hata verdi

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Suan bu klavyeyi kullaniyorsun yani. Deodex te flashlayarak yapinca sorunsuz yukleniyor fakat apk olarak system app icine atinca hata veriyor olarak anladim dogrumu.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Evet dostum aynen öyle

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Daha once paylastigim linkteki temalari deodex roma flashlasak calisir mi acaba ?[emoji42]

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bilmiyorum valla denemeden bişey demek yanlış olur bu rom da aradığım tek şey klavye idi onuda hallettim arkadaşın sayesinde başka hiçbir istemiyorum sen dene istersen olursa olur olmazsa yeniden rom yüklersin

bark_41

bark_41

Üye
Bende bu roma Xperia klavye flashladım oldu:-)

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Nasıl diye sormayacağım S5 klavyesinden iyi olduğunu sanmıyorum ama zevk işi tabi

bark_41

bark_41

Üye
Rakamlar üstte değil.diğer her sey güzel

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bu roma bişeyler yüklenmesine sevindim güle güle kullan dostum

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve bark_41
ibrahim 42

ibrahim 42