Atatürk'le ilgili Uydurmalar-Saldırılar ve tokat gibi YANITLAR

Sponsorlu Bağlantılar

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Cevaplar Tek Kelimeyle Mükemmel Kardeşim...Paylaşım İçin Çok Teşekkürler...Çok Güzel Gerçekten

süperismail

süperismail

Üye
çok güzel bi paylaşım yapmışsın teşekkürler

gizemli_kurt_87

gizemli_kurt_87

Üye
Çok güzel bir çalışma olmuş arkadaşım teşekkürler..Bu Cevapları aslında bütün Türk gençliğinin bimesi gerekir.Yoksa biri soru sorduğunda apışıp kalıyorlar...Güzel kapak olur..

reos

reos

Üye
zamanım olmadığı için bi kısmını okayabildim henüz.. devamınıda okuycam pcme aldım.. güzel paylaşım kesinlikle.. hümeyniyi sevenlerde okumalı bu yazıyı.. :oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
çok saol karides abi
arşivime ekleme yaptım bu güzel konuyu

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
yuru be kardesm ataturkcum kim tutar seni

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
eline saglık özellikle burasını bence bazı örumcek bayınlıler okusun
Atatürk milliyetçiliğine dayalı, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak veya bölmek isteyenlerin önündeki en büyük engel Atatürk’tür. Öncelikle Atatürk’ün kendisidir. Müteakiben O’nun Türk ulusunun gönlünde yaşamasıdır, O’na bağlılığıdır. Atatürk faktörü varoldukça hiçbir güç Türkiye’yi bölemeyecek veya bir İslam devleti kuramayacaktır.
Bu sebeple, amaçları ülkenin batması olan hainler ve onlara göz yumanlar öncelikli hedeflerini Atatürk faktörünü yıkmak olarak görürler. İzledikleri metodoloji ise; öncelikle İslamiyet’i saptırarak demokrasi ve laikliğin Allah’a karşı gelmek olduğunu göstermek, müteakiben demokrasi ve laikliği Atatürk’ün getirdiğini vurgulamak, ayrıca O’nun hain, namussuz ve İslamiyet düşmanı olduğunu söyleyerek mümkün olduğunca çok kişiyi kandırmaktır.

armutsapi44

armutsapi44

Üye
tşşkrler

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
şerefsizler

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Muhteşem bir paylaşım olmuş! Teşekkürler karides!!!

Atatürk'e hayranlığımı anlamak için ismime bakmanız yeterli... Çeşitli hurafelerle cahil insanları kandırarak onun dehasına ve başarılarına gölge düşürmek isteyenlerin zihniyetine denk zihniyetler tarafından atılan bu iftiralara verilen cevapların gediğini bulan laflar hükmünde olduğuna inanıyorum!..

Niceleri bilmez ki O'nun reformlarını yıkmaya çalışanlar, bugünlerde bu haddini bilmez eylemlerini gerçekleştirebilecekleri noktaya Atatürk sayesinde gelebilmişlerdir!.. Rize Güneysu'lu taka kaptanı Ahmet reisin Kasımpaşalı oğlu ile Kayseri eşrafından tornacı hacı Ahmet Hamdi efendinin oğlu mesela -örnek vermek adına söylüyorum- bugünlerde Cumhurbaşkanı ya da Başbakan olabilir... Ancak Atatürk -örneğin- takunyalıların öve öve bitiremediği saltanatı kovmasaydı bu insanlar bugün Dolmabahçe Sarayı'na bahçıvan bile olmazlardı, zira o günlerde bahçıvanlık bile babadan oğula geçiyordu...

Umarım bu yararlı paylaşım, kirlenmişliği yobazlık seviyesine ulaşmamış bazı beyinlerdeki gereksiz soru işaretlerine yanıt olabilir...

c3r3n

c3r3n

Üye
Çok güzel paylaşım olmuş.
Atamıza laf söylemek için önce zekalarının yetmesi gerek ki görüyoruz o bile yok..!

beneralll

beneralll

Üye
maxi cep te kotu sey olurmu zaten bu aıle cok gusel yha ataturkum senı cok sewıyoruz

NO_NAME_1907

Üye
paylaşım için teşekkürler :oke:

ayı bogan

ayı bogan

Üye
Bu ükeyi kimse bölemez:yuru

_KadirşinaS_

Üye
maxi cep te kotu sey olurmu zaten bu aıle cok gusel yha ataturkum senı cok sewıyoruz

Hocam iyi hoş Atatürk'ü seviyoruz da, "yha, ataturk, sewıyoruz" bunlar nedir yani? Bari Atatürk'ü överken Türkçe konuşalım.:nono:

Feel It

Feel It

Üye
Atatürk'e suçlamalarda iftirada bulunan herkese lanet olsun diyorum geldiğiniz gibi gidersiniz cahiller !

alp34

alp34

Üye
Atatürk eşsiz bir komutan ve liderdir

A1234567A

A1234567A

Üye
çok güzel bilgiler teşekkürler

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
teşekkürler yararlı bilgiler