2en
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benimkisi begenmek veya begenmemek degil benimkisi 1 yıl sonra pişman olurmuyum olmazmıyım çabası Nokia 701 aldım ne oldu elimde patladı ona göre oylama yapıyorum herkes iyi derse zaten o telefon iyidir diye alacagım bilmem anlatabildim mi ..onun bunun kararı önemli değil sen beğendiysen al
Heralde yeni diye açılmıyor ama en yakın zamanda açılır inşallahyeri degil ama biride s5 kullanici kulubu açsin be hiçmi kullanan yok bu meredi
Okula mı yazdıracaksın ne yapacaksın anlamadım kiS4 miniyi kaça okuturum acaba
Okula mı yazdıracaksın ne yapacaksın anlamadım ki
: mantıklı geliyor bu cihaz tek sıkıntısı ekran çok büyük zenfone 5 daha iyi ama donanım olarak düşük malesef. İncelerim eğer çok artısı varsa s4 miniye göre satar alırım
Değmez bence, S4 mini daha iyi bu cihazlara göre: mantıklı geliyor bu cihaz tek sıkıntısı ekran çok büyük zenfone 5 daha iyi ama donanım olarak düşük malesef. İncelerim eğer çok artısı varsa s4 miniye göre satar alırım
Intel işlemci 2 gb ram 13 mp kamera her yönden üstün 6Değmez bence, S4 mini daha iyi bu cihazlara göre
Aynı zamanda intel işlemci ısınmıyorIntel işlemci 2 gb ram 13 mp kamera her yönden üstün 6
Her şey donanım değilIntel işlemci 2 gb ram 13 mp kamera her yönden üstün 6
S4 mininin kamerası çok iyi değil pcye atınca pixel pixel oluyor özellikle iç mekan çekimleri sıkıntılı ama dışarıda çok iyi ayrıca Asus tartışmasız samsungdan iyi bir firma. Evet mobil platforma yeni el atmış olabilir ancak samsungunda çok başarılı olduğu söylenemezHer şey donanım değilya adiyse, bilmiyorum bence biraz daha ucuz olmalılardıBide ben S4 mininin kamerasını daha çok beğeniyorum fiyatına göre güzel telefon
Senin kararın bir şey diyememS4 mininin kamerası çok iyi değil pcye atınca pixel pixel oluyor özellikle iç mekan çekimleri sıkıntılı ama dışarıda çok iyi ayrıca Asus tartışmasız samsungdan iyi bir firma. Evet mobil platforma yeni el atmış olabilir ancak samsungunda çok başarılı olduğu söylenemez
Hayır değil. Ben sadece kağıt üzerinde olanı söylüyorum. Yani zenfone 6 birçok konuda üstün duruyor. He asusun samsungdan iyi olduğu düşüncesi bana ait tabiki o kısım öznelSenin kararın bir şey diyemem
Bilmiyordum Teşekkür Ederim ..Kullanıcılar açıyor onu, yöneticiler değil
Hayır değil. Ben sadece kağıt üzerinde olanı söylüyorum. Yani zenfone 6 birçok konuda üstün duruyor. He asusun samsungdan iyi olduğu düşüncesi bana ait tabiki o kısım öznel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?