0MG90
Üye
İşlemcide herkes önce ön yargılı gördü sonradan ön yargılar teker teker kırılıyor öncelikle ilk defa bir telefon intel işlemci kullanıyor herkes ısınır diye ön yargıyla bakıyordu bende dahil video incelemelerine baktıgım zaman telefonda hiç ısınma sorununun olmadıgını ögrendim yani intel işlemciyi düşmeye gerek kalmadı diyebilirimAlınır ama beni İntel işlemci düşündürüyor, birde 4.4 güncellemesi alacak bu telefonlar ama sonra alır mı bilmem
Tam olarak öyle de değil. 1.6 ile 2.0 GHZ. Yapılan işlemin özelliğine göre işlemci frekans ayarlaması yapıyor. Pil tasarrufu için.
Alınabilir bir cihaz. İntel işlemcili tablet kullanıyorum gayet iyi. Özellikle ptablet sınıfını göz önüne alınca fiyatta uygun.
Sence hangi telefon ? bende almayı düşünüyorum fiyat aralığım 700 800 tl bi öneride bulunurmusun rica etsemBence alınmaz
Sebebi ise o fiyat aralığında daha iyi performans veren cihazlar var.
Evet ben fazla ısı hissetmedimİntel işlemciler az ısınıyormuş buda iyi birşey.
Şunu bir izle T.A.A
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilader ben tam 4 farklı kişiden inceleme izledim bende de note 1 var satıp asus zenfone 6 alıcam sana edindiğim deneyimleri aktarayım belki yardımcı olurum ;
öncelikle büyük ekran telefon istiyosan kesinlikle alınabilir bu arada telefonu kendimde inceledim
daha sonra batarya 3300 miliamper ekran 720 p aoldugu için 1 günü rahat çıkarır , işlemci intel ama snapedragon 400 ü geçen bir performansı var üzerinde jellybean var ama asus kendi sitesinde ve farklı forumlarda kitkat geleceğini söyledi ( kesin gelir ) malzeme kalitesi çok başarılı 200 gr.dan hafif gerçtekten telefon ısınmıyo,benim fark ettiğim eksikleri 1 ekrandaki butonlar yanmıo , ekranı inanılmaz parlak değil , otg yok demişler kullanını çok görmedim , ayrıca içinde ZenUı arayüzü var çok işe yarar extra özellikler war , kullanılan arayüz çok başarılı özelikle yukardaki bildirim çubuğu bana sorucak olursan kesinlikle al derim fiyat = performans olarak bakılırsa almaya değer , yok ben alıcam beğenmezsem satarım dersen çok iyi paraya türkiyede satamazsın çünkü buradaki kullanıcılar sadece apple ve samsung kullandığı için başka markalara itibar etmez , iyi forumlar inşallah yardımcı olmuşdur
benimde sizlere bir sorum olacak sizde siyah rengimi beyaz rengimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?