Asus Zenfone 6 hoparlör Sorunu !! FATURA KAYIP

Sponsorlu Bağlantılar

2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 6 hoparlör Sorunu !! FATURA KAYIP

• Zenfone 6 ile şarkı dinlerken önce hışırtı sonrada sesi kısıldı kapagını açtıgım zaman hoparlörün üstü tozluydu ..
  • Hoparlör'ü temizledim Hem sesi az hemde hışırtı çok oldu
  • Telefonu Teknosadan aldım yaklaşık 3 - 4 ay oldu böyle bir sorunla karşılaştım ..
  • Tekrar Telefonu Teknosa'nın Servisine verecegim ..
  • Telefonu yarın servise verecegim ..
  • Servisten ne zaman gelir ? Bilgisi olan var mı
  • Ve ya ; Böyle bir sorun yaşamış olan varsa ne yaptıgını anlatsın lütfen ...
  • Fatura Kayıp !!
  • Ben Cihazı Beylikdüzü Torium'dan aldım fakat Marmara Forum daha yakın Cihazı Marmara Forum'daki Teknosa'ya götürsem sorun olurmu ?
Yardımcı Olacak kimse yok mu ?

Son düzenleme:

dayannight

dayannight

Üye
önce faturasız şekilde işleme alıp almayacaklarını sor.Bazıları fatura olmadan işlem yapmıyor

0MG90

0MG90

Üye
Fatura olmadan almazlar sanırım.
Hoparlörü nasıl temizledin?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
önce faturasız şekilde işleme alıp almayacaklarını sor.Bazıları fatura olmadan işlem yapmıyor

Fatura olmadan almazlar sanırım.
Hoparlörü nasıl temizledin?

Teknosanın müşteri hizmetlerini arayıp konuyla ilgili yardım alabilirsin. Sana fiş değil fatura kesmişlerdir çıkarırlar. Ayrıca artık imei numrasından bile çıkarırlar. Teknosa mağazasına gidip müşteri hizmetleri ile görüşürsen çözüm bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: 2en
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Teknosanın müşteri hizmetlerini arayıp konuyla ilgili yardım alabilirsin. Sana fiş değil fatura kesmişlerdir çıkarırlar. Ayrıca artık imei numrasından bile çıkarırlar. Teknosa mağazasına gidip müşteri hizmetleri ile görüşürsen çözüm bulabilirsin.
İnşallah söyledigin gibi olur yarın marmara forum'a gidiyorum teknosa'ya faturasız olarak alırlarsa sorun çıkmadan çok iyi olur ..
Zaten Cihazın kutusunda bir tanede Asus'un Garanti Belgesi çıkıyor o'da işe yaramaz mı ?
Şimdi Telefonu tekrar denedim hışırtı geçmiş ama sesi kısık ..

eticin18

Üye
Bende de aynı sorun oldu telefon bozulunca aldığın yere değil kargo ile veya elden teleservice ASUS'a özel yerlerine göndere bilirsin korgo için ücretlendirme almıyor. Tamir Süresi de telefonda ne sorun varsa ona göre uzayabiliyor benim 3 hafta sürdü.

Üst Alt