2en
Üye
-
Konu Sahibi
-
ilginçOraya Gittim Stokta var ama serviste hepsi dedi Ne kadar tuhaf birşey Telefonlada aradım Beylikdüzüne de gittim Teknosa müşteri hizmetleri telefonlar sorunlu telefonlar geri giriş çıkışı olmayacak dedi
Aynen bende öyle dedim tuhafıma gittiilginç
Motorala mı o ? :/Tek çare moto g
Evet ama küçümsememek lazım android L yi alacakAynen bende öyle dedim tuhafıma gitti
Motorala mı o ? :/
Hiç motorala kullanmadım gerçi Samsung bile kullanmadımEvet ama küçümsememek lazım android L yi alacak
çare mi dedin ahbap nerede haTek çare moto g
Zenfone 6 fiyatına ancak Nexus 4 bulursan tabi o vardırHiç motorala kullanmadım gerçi Samsung bile kullanmadımAkıllı telefon olarak en son Samsung E250 kullandım o da akıllı degildi şimdi motorala bir degişik geliyor bana LG Nexus Nasıl ?
Sen normalde Samsung'u seversin hadi hayırlısı artıkZenfone 6 fiyatına ancak Nexus 4 bulursan tabi o vardıroda zor lg nin o fiyata cihazı yok sanırım. Samsungta o fiyata hiç bulaşma sony bi kasmalar falan aman diyim zaten güncellemede vermez samsung
asuslar teknosa mağazalarında bulunmuyor teşhir ürünlerini bile satıyorlar.Zenfone 5 bakabilirsin vatanda ve hb de satılmaya başladı.Belki ilerde zenfone 6 da başka yerlerde satılabilir.
evet biliyorum izledim zenfone 6 da varmış batarya sorunu o birazda kullanıcısına göre değişiyorZenfone 5'te batarya sorunu var Teknolojiye Atarlanan Adamı izlediysen anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?