Öneri Asus zenfone 6 almayı düşünüyorum bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
lenovo p70 önere bilirmisin
ayrıca lenovo p70 android mw aldımı ?

smh60

smh60

Üye
Naptın dostum kaç tane cihaz almış ki 6.0 :D zaten asus zen6 ya da güncelleme vermez iki cihaz arasından p70 öneririm

emreexxl

emreexxl

Üye
şimdi lenovo p70 e doğru gitmeye başladım :) denge sağlayamadım
@erendgn44 arkadaşım cevap verirse sevincem
Dostum bak youtube'da p70 oyun performansı adı ile araştırırsan çok daha iyi anlarsın cihazın performansını.
Ama sana şöyle anlatayım.Önceliğin performans ise 800 tl'ye alınabilecek en iyi cihazdır P70..Lenovo marka bi telefon kullanacağım aklımın ucundan geçmezdi ancak buradaki arkadaşlar da bana önerince cihazı araştırdım,teknomarketlerde inceledim.Youtube'da performans videolarına baktım.Sonra da iyice ısındım cihaza :tebessüm: Şimdi cihazda 20 küsur oyun yüklü,16 tanesi yüksek grafikli...Aynı anda 6-7 yüksek grafikli oyun açıyorum.Bi birisini oynuyorum bi diğerini oynuyorum sonra öbürünü oynuyorum test etmek açısından.Hiç kasma olmuyo.
Her oyunu rahatlıkla en yüksek grafik ayarıyla oynayabilirsin.
Bunun dışında 4000 mAh'lik bataryası da cabası.Full oyun oynarsan son parlaklık ve orta sesde 6-7 saat gidiyo ekran süresi.Ama arada oyun oynayıp ara sıra nete girersen rahat 2 günü çıkarırsın

Önerebilirim. Marshmallow almadı almayacak da sanırım
Dostum bu sorunu şimdi gördüm kusura bakma :halay1: MW almadı ama 5.0.1 alıcak bu ay içinde.Sonra da MW gelme ihtimali var ama kesin değil.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hani sen Gm 4g aliyirdun. Yine konu acmisin. Güncelleme istiyorsan al. Diğer saydığın hiç bir cihaz almayacak Marshmallowu

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
Hani sen Gm 4g aliyirdun. Yine konu acmisin. Güncelleme istiyorsan al. Diğer saydığın hiç bir cihaz almayacak Marshmallowu
anladımki gm 4g gmd 1 den iyi değilmiş kullanan birisi dedi bana gmd 1 den aldığım zevki gm 4g den alamadım dedi

Sarangni

Sarangni

Üye
anladımki gm 4g gmd 1 den iyi değilmiş kullanan birisi dedi bana gmd 1 den aldığım zevki gm 4g den alamadım dedi

Siz olaylara çok dar çerçeveden bakıyorsunuz. Bir kişinin yorumu ile bu kanıya nasıl varabildiniz. GM1 ile GM 4G arasında çok keskin donanım farkları var. Şunu dersiniz anlarım. GM 1 kullanıyorum GM 4G geçecek performans farkı onu anlarım ama GM 4G şu anda iyi bir cihaz. Hatta şurada size önerilen Zenphone 6 dan kesinlikle daha iyi. Her anlamda çok daha desteğe sahip ve avantajı var. En azından bir yardıma ihtiyacınız olsa forumda size yardım edecek bir sürü kişi var. Zenphone 6 da bu avantajı yakalayamazsınız. GM 4G kullandığı Snapdragon işlemci ile Costum ROM konusun da daha avantjı bir bir cihaz olacak. Zenphone 6 da bunu da bulmanız zor.

Ben sizin yerinizde olsam Zenphone 800-850 vereceğime bir süre daha para biriktirip. En azından 1000-1100 TL param olana kadar bekler daha iyi bir cihaz alırdım.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
1000 liraklık bir telefon söyle ozaman :) zenfone 6 tan lenovo p70 den ve gm 4g den üstün olan bir telefon

Sarangni

Sarangni

Üye
1000-1100 TL arası alabileceğiniz üst donanıma sahip cihazlar. Bundan başka öneriler de olabilir. Ben kısa bir göz atma ile bunları buldum.

1. Sony Xperia C4

2. Xiaomi Mi 4

3.
Asus Zenfone 2

4. Sony Xperia Aqua M4

5. LG G2

6. Meizu M2 Note (850 TL)

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Siz olaylara çok dar çerçeveden bakıyorsunuz. Bir kişinin yorumu ile bu kanıya nasıl varabildiniz. GM1 ile GM 4G arasında çok keskin donanım farkları var. Şunu dersiniz anlarım. GM 1 kullanıyorum GM 4G geçecek performans farkı onu anlarım ama GM 4G şu anda iyi bir cihaz. Hatta şurada size önerilen Zenphone 6 dan kesinlikle daha iyi. Her anlamda çok daha desteğe sahip ve avantajı var. En azından bir yardıma ihtiyacınız olsa forumda size yardım edecek bir sürü kişi var. Zenphone 6 da bu avantajı yakalayamazsınız. GM 4G kullandığı Snapdragon işlemci ile Costum ROM konusun da daha avantjı bir bir cihaz olacak. Zenphone 6 da bunu da bulmanız zor.

Ben sizin yerinizde olsam Zenphone 800-850 vereceğime bir süre daha para biriktirip. En azından 1000-1100 TL param olana kadar bekler daha iyi bir cihaz alırdım.
Aynen katılıyorum arkadaş çok dar bakıyor konuya ve bir yazı bile fikrini değiştiriyor

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
alırsam güzel bişey olsun diyorum verceğim para boşa gitmesin diyorum

Sarangni

Sarangni

Üye
alırsam güzel bişey olsun diyorum verceğim para boşa gitmesin diyorum

Biz de aynısını diyoruz işte. Zenphone 6 alıntı 800~850 TL yazık etme. Cihaz 600 lira olsa bir şey demem zaten bana göre ederi o ama 850 o cihaza çok. Biraz daha araştır. Varsa teknoloji mağazaları gidip cihazları incele. Alacağın cihaz hakkın da yapılmış incelemeleri, performans testlerini, drop testlerine bak. Kullanıcı yorumların da cihaz ile ilgili kronik sorun var mı onlara bak. Garantisini hangi firma veriyor araştır. Aceleniz yoksa iyi bir araştırmaya girin.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Bende şuan zenfone 5 var ve fifa 16 dışında başka hiçbir oyunda kastığını görmedim ayrıca telefon kasası ve ağırlığı bakımından tank gibi kaç kez yere düştü ekranda çizik bile yok bi tek batarya sıkıntıydı çünkü işlemci 800 ve 1600 mhz arası çalışıyordu geliştiriciler bu sorunu custom kernel ile halletti şuan 400 ve 2000 mhz aralığında çalışıyor günlük kullanımda 4-5 saat ekran süresi alıyorum sabah saat 7de sarjdan çıkarıp aksam 12de takıyorum aksam %5-10 civarı şarj kaliyor

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
dostum kimsenin lafına bakma beni dinle.. ben aldım pişman oldum.. oyun performansı sıfır , kasıyor ve ısınıyor... ekran netliği berbat... resmen takoz...
alma pişman olursun.. o telefona süper diyenler, daha telefon görmemiş insanlardır...
ben kendim bizzat alıp kullanmış biri olarak sana tavsiyem... ALMA..!
.
samsung markalarına yönel,
not 2 veya not 3 senin bütçen için iyi sağlam cihazlar..

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
experia z3 almayı düşünüyorum süper telefon

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteğiyle kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt