Karşılaştırma Asus zenfone 5 VS. Lg g3 stylus ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefonu almalıyım

• Kullanılan toplam oy
    11

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Yani donanımdan başka ne artısı var 1520'nin ?
lg g3 ün lg g3 stylus la arasında ne fark var?
Peki 1520 konuşabiliyormusun ?
valla hocam kastınız telefonun tutulmadığıysa xperia z ultrayı da konuşamayız o farklı bir olay, yok telefonu kullanan sayısı az olduğunuz kast ediyorsanız keza ben iphone 4-5-6 yıda konuşamam çünkü onlarıda kulanmadım sorunuz açık ve net değil. ha lumia 520 yi konuşabilirim çünkü 2 yıldır kullanıyorum. 1520 zaten artık üretilen bir cihaz bile değil. boyutları ile herkesin almak isteyeciği bir cihazda değil. param çıkışsaydı zamanında alırmıydım evet alırdım. ama ozamanlar çıktığı zaman beni aşan bir fiyatı vardı. şundanda eminimki 1520 görüntü ve ebatında bir telefon android altındada çok tutulmazdı.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Aybars1979

Aybars1979

Üye
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bence zenfone !

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Luck Star

Luck Star

Üye
ikiside değil g2 al daha iyi.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
yav 700-80 tlden 1 kuruş çıkamam diyorum g2 al diyosun arkadaşım ya zenfone yada stylus oyunuzu kullanırsanız sevinirim ona GÖRE DEĞERLENDİRME YAPICAM

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
  • Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
1000 lira ver g2 al diğerleri uzun ömürlü değil.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
1000 tllik bütçem yok

Luck Star

Luck Star

Üye
2. el de olabilir bence düşün biraz.

hsncn9

hsncn9

Üye
bende bu iki tel de var zenfone ile kıyasladıgmda kesinlikle zenfone secerim

• Beğen

maceste42

Üye
Selamunaleykum arkadaşlar 1 yıl oluyor Zenfone 5 16 gn t00j d a501cg dual sim kullanıyorum ve son derece memnunum herkese tavsiye ederim 40 üzeri program yüklü wi-fi sürekli açık şarj 1.5 gün gidiyor önemli olan dengeli şarj etmek, kullanmayan zenfonu bilmez ben hastası oldum başka bir model asla
Ayrıca ıntel işlemci olması daha fazla renk katıyor 8 çekirdekli cortex işlemcili telefonlara ayni ağ üzerinde tam iki kat fark atıyor ayrıca 2gb ram artısı Şiddetle Zenfone 5 diyorum Asus lollipop 5 güncellemesini de yayınladı yakında ota üzerinden güncellemeler gelir

Üst Alt