Asus zenfone 5 mi? Zenfone 6 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
LG G2 alabilecek bütçe varsa tavsiye ederim, tüm ihtiyaçlarını karşılar.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Sıfır 32 GB ithalatçı garantili LG G2'yi 1000-1100 aralığında bulabilirsin internette.

105ali bjk

Üye
Nexus 6 al kafan rahat olsun

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
98farom98

98farom98

Üye
Bence Asus iyi bir marka daha tam olarak duyulmadı sadece okadar

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Valla asusun servisine hayran kaldım. Şimdi biz bir büyük hata yapıp Samsung marka laptop aldık. Almaz olaydık. Doğru dürüst çalışan hiçbir şeyi yoktu hep sorun hep sorun. Neyse dedik servise götürdük. İşte bu bu bu sorunlu dedik ve en önemlisi wifi çalışmıyordu. Tamam dediler aldılar 2 hafta sürer dediler ve 2,5 hafta sonra aradılar. Gittik aldık. Eve geltik baktık adamlar hiç bir şey yapmamışlar. Aynı sorunlar devam. 3 kere yolladık 3 kere hiç bir şey yapmadılar. Yolladığımız gibi geri geldi. Laptopun altındaki vidalar 0 gibi yani hiç dememişler. Sinir olup geri verip Asus aldık. Şimdi yine sorun çıkmasınmı? Gittik verdik servise 2 hafta dediler. Biz yine 0 umut yallah eve. 1 hafta bile geçmeden bide telefon gelmez mi laptop hazır diye. Gittik aldık baktık adamlar laptopun altını açıp sorunlu parçaları değiştirmiş üstüne laptopu iyice temizleyip Windows'u bütün her şeyiyle ayarlayıp özel paralı donanım testi yapan programı yüklemişler.
Çok yazdım kusura bakmayın ama Asusu gerçekten herkese tavsiye ederim adamlar profesyonel:) çok şaşırdık gerçekten.

Belki tam yeri değildir ama konuyu açan arkadaşımıza bir yardımı dokunur.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve .NeXuS.
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 6 al kafan rahat olsun
bütçem sınırlı olmasa alırdım ama nexus 6 beni aşıyor malesef.
Valla asusun servisine hayran kaldım. Şimdi biz bir büyük hata yapıp Samsung marka laptop aldık. Almaz olaydık. Doğru dürüst çalışan hiçbir şeyi yoktu hep sorun hep sorun. Neyse dedik servise götürdük. İşte bu bu bu sorunlu dedik ve en önemlisi wifi çalışmıyordu. Tamam dediler aldılar 2 hafta sürer dediler ve 2,5 hafta sonra aradılar. Gittik aldık. Eve geltik baktık adamlar hiç bir şey yapmamışlar. Aynı sorunlar devam. 3 kere yolladık 3 kere hiç bir şey yapmadılar. Yolladığımız gibi geri geldi. Laptopun altındaki vidalar 0 gibi yani hiç dememişler. Sinir olup geri verip Asus aldık. Şimdi yine sorun çıkmasınmı? Gittik verdik servise 2 hafta dediler. Biz yine 0 umut yallah eve. 1 hafta bile geçmeden bide telefon gelmez mi laptop hazır diye. Gittik aldık baktık adamlar laptopun altını açıp sorunlu parçaları değiştirmiş üstüne laptopu iyice temizleyip Windows'u bütün her şeyiyle ayarlayıp özel paralı donanım testi yapan programı yüklemişler.
Çok yazdım kusura bakmayın ama Asusu gerçekten herkese tavsiye ederim adamlar profesyonel:) çok şaşırdık gerçekten.

bende de Asus'un laptop'u var gerçekten bende çok memnunum ama iş Telefona gelince danışmadan araştırmadan Almak istemiyorum ama aldığım yorumlar hep olumlu olunca tereddüt ve soru işaretleri yok oluyor doğrusu inşallah bakalım Hangi cihaz denk gelirse alacağım inşallah :tebessüm: ayrıca bilgilendirme için :tşk:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
daha önü bol olan cihaz daha güncelleme alır :)
Evet gayet güzel ve hoş cihaz fiyat aralığıda iyi onu da listeme ekliyorum nasibimiz hangisi ise onu alacağız hayırlısı ile :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
kestal

kestal

Üye
Konunun tamamını okumadım fakat zenfone 5 kullanan biri olarak cevap yazma gereği hissettim [emoji4] Zenfone 5 orta üst seviye kullanıcıları memnun edecek bir telefon. Özellikle Android dünyasına yeni giren biri iseniz sizi her yönden tatmin edecektir. Garanti veriyorum [emoji106]

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Konunun tamamını okumadım fakat zenfone 5 kullanan biri olarak cevap yazma gereği hissettim [emoji4] Zenfone 5 orta üst seviye kullanıcıları memnun edecek bir telefon. Özellikle Android dünyasına yeni giren biri iseniz sizi her yönden tatmin edecektir. Garanti veriyorum [emoji106]
işte beklediğim yorum bi zenfone 5 kullanıcısından yorum bekliyordum oda geldi sonunda çok rahatladım eğer nette okuduğum ve sizin de söylediğiniz gibi ise inşallah uzun süre kullanırım cihazı :) değerli yorumunuz için teşekkürler :tebessüm:

kestal

kestal

Üye
işte beklediğim yorum bi zenfone 5 kullanıcısından yorum bekliyordum oda geldi sonunda çok rahatladım eğer nette okuduğum ve sizin de söylediğiniz gibi ise inşallah uzun süre kullanırım cihazı :) değerli yorumunuz için teşekkürler :tebessüm:
Ben teşekkür edrim.Şimdiden hayırlı olsun [emoji4]

• Beğen
caps6

caps6

Üye

asus servisi laptop da iyi sorunlu parçayı tamir edip tekrar takmıyorlar.Yeni parça takıyorlar.Tamiri düzgün yapıyorlar.Cep telefonları içinde aynısı olsa iyi olurdu ama asus cep telefonlarının servisiyle teleservice ilgileniyor.

Hodor

Üye
Lamiya al hem oyun desteğide var büyüj ekranlı ve ucuz

alperen262014

alperen262014

Üye
S3 tavsiyemdir

ByKatre

ByKatre

Üye
yılların anakart gpu uzmanı tabi telefonunun arkasında duracak

Üst Alt