sıfır ve ikinci El fiyatları nasıl acaba g2'nin?LG G2 alabilecek bütçe varsa tavsiye ederim, tüm ihtiyaçlarını karşılar.
o 1600 dan aşağı gelmez ki 1600 den bile fazla olabilirNexus 6 al kafan rahat olsun

çok şaşırdık gerçekten.bütçem sınırlı olmasa alırdım ama nexus 6 beni aşıyor malesef.Nexus 6 al kafan rahat olsun
bende de Asus'un laptop'u var gerçekten bende çok memnunum ama iş Telefona gelince danışmadan araştırmadan Almak istemiyorum ama aldığım yorumlar hep olumlu olunca tereddüt ve soru işaretleri yok oluyor doğrusu inşallah bakalım Hangi cihaz denk gelirse alacağım inşallahValla asusun servisine hayran kaldım. Şimdi biz bir büyük hata yapıp Samsung marka laptop aldık. Almaz olaydık. Doğru dürüst çalışan hiçbir şeyi yoktu hep sorun hep sorun. Neyse dedik servise götürdük. İşte bu bu bu sorunlu dedik ve en önemlisi wifi çalışmıyordu. Tamam dediler aldılar 2 hafta sürer dediler ve 2,5 hafta sonra aradılar. Gittik aldık. Eve geltik baktık adamlar hiç bir şey yapmamışlar. Aynı sorunlar devam. 3 kere yolladık 3 kere hiç bir şey yapmadılar. Yolladığımız gibi geri geldi. Laptopun altındaki vidalar 0 gibi yani hiç dememişler. Sinir olup geri verip Asus aldık. Şimdi yine sorun çıkmasınmı? Gittik verdik servise 2 hafta dediler. Biz yine 0 umut yallah eve. 1 hafta bile geçmeden bide telefon gelmez mi laptop hazır diye. Gittik aldık baktık adamlar laptopun altını açıp sorunlu parçaları değiştirmiş üstüne laptopu iyice temizleyip Windows'u bütün her şeyiyle ayarlayıp özel paralı donanım testi yapan programı yüklemişler.
Çok yazdım kusura bakmayın ama Asusu gerçekten herkese tavsiye ederim adamlar profesyonelçok şaşırdık gerçekten.
Belki tam yeri değildir ama konuyu açan arkadaşımıza bir yardımı dokunur.
ayrıca bilgilendirme için 
nexus 5 te alabilirsinbütçem sınırlı olmasa alırdım ama nexus 6 beni aşıyor malesef.

hemen bi özelliklerine ve fiyatına göz atayım bakalımnexus 5 te alabilirsin![]()

daha önü bol olan cihaz daha güncelleme alırhemen bi özelliklerine ve fiyatına göz atayım bakalım![]()

Evet gayet güzel ve hoş cihaz fiyat aralığıda iyi onu da listeme ekliyorum nasibimiz hangisi ise onu alacağız hayırlısı iledaha önü bol olan cihaz daha güncelleme alır![]()

işte beklediğim yorum bi zenfone 5 kullanıcısından yorum bekliyordum oda geldi sonunda çok rahatladım eğer nette okuduğum ve sizin de söylediğiniz gibi ise inşallah uzun süre kullanırım cihazıKonunun tamamını okumadım fakat zenfone 5 kullanan biri olarak cevap yazma gereği hissettim [emoji4] Zenfone 5 orta üst seviye kullanıcıları memnun edecek bir telefon. Özellikle Android dünyasına yeni giren biri iseniz sizi her yönden tatmin edecektir. Garanti veriyorum [emoji106]
değerli yorumunuz için teşekkürler 
Ben teşekkür edrim.Şimdiden hayırlı olsun [emoji4]işte beklediğim yorum bi zenfone 5 kullanıcısından yorum bekliyordum oda geldi sonunda çok rahatladım eğer nette okuduğum ve sizin de söylediğiniz gibi ise inşallah uzun süre kullanırım cihazıdeğerli yorumunuz için teşekkürler
![]()
şimdiden sağolunBen teşekkür edrim.Şimdiden hayırlı olsun [emoji4]

asus servisi laptop da iyi sorunlu parçayı tamir edip tekrar takmıyorlar.Yeni parça takıyorlar.Tamiri düzgün yapıyorlar.Cep telefonları içinde aynısı olsa iyi olurdu ama asus cep telefonlarının servisiyle teleservice ilgileniyor.Valla asusun servisine hayran kaldım. Şimdi biz bir büyük hata yapıp Samsung marka laptop aldık. Almaz olaydık. Doğru dürüst çalışan hiçbir şeyi yoktu hep sorun hep sorun. Neyse dedik servise götürdük. İşte bu bu bu sorunlu dedik ve en önemlisi wifi çalışmıyordu. Tamam dediler aldılar 2 hafta sürer dediler ve 2,5 hafta sonra aradılar. Gittik aldık. Eve geltik baktık adamlar hiç bir şey yapmamışlar. Aynı sorunlar devam. 3 kere yolladık 3 kere hiç bir şey yapmadılar. Yolladığımız gibi geri geldi. Laptopun altındaki vidalar 0 gibi yani hiç dememişler. Sinir olup geri verip Asus aldık. Şimdi yine sorun çıkmasınmı? Gittik verdik servise 2 hafta dediler. Biz yine 0 umut yallah eve. 1 hafta bile geçmeden bide telefon gelmez mi laptop hazır diye. Gittik aldık baktık adamlar laptopun altını açıp sorunlu parçaları değiştirmiş üstüne laptopu iyice temizleyip Windows'u bütün her şeyiyle ayarlayıp özel paralı donanım testi yapan programı yüklemişler.
Çok yazdım kusura bakmayın ama Asusu gerçekten herkese tavsiye ederim adamlar profesyonelçok şaşırdık gerçekten.
Belki tam yeri değildir ama konuyu açan arkadaşımıza bir yardımı dokunur.