alperen262014
Üye
????yılların anakart gpu uzmanı tabi telefonunun arkasında duracak
????yılların anakart gpu uzmanı tabi telefonunun arkasında duracak
S3 donanım olarak artık bayağı eskidi bana göre hemde güncelleme yönünden de cenazesi kılındı [emoji5]S3 tavsiyemdir
S3 rom konusunda çok seçeneği var zenfone 5 in öyle rom konusunda pek seçeneği yokS3 donanım olarak artık bayağı eskidi bana göre hemde güncelleme yönünden de cenazesi kılındı [emoji5]
derken
aynen hemde zenfone 5 daha iyi bir telefon.S3 donanım olarak artık bayağı eskidi bana göre hemde güncelleme yönünden de cenazesi kılındı [emoji5]
İstediğim cevap[emoji41]Bence s3 kullanmayı bilene hiçte kotu bir cihaz değil evet güncelleme almıyor ama gelistiriciler guncellemeyi aratmıyor![]()
Yahu o adamların dediklerine inanmayın. Adam sanki Asus'ta çalışıyor, nereden biliyormuş? Hepsiburada'da satılıyor Zenfone 6.bugün zenfone 5 vardı teknosa da süper Telefon zenfone 6'yi sordum gelmesini bekleme bunu bulduğuna dua Et dedi adam bana zenfone 6'dan ümidi kestim böylece![]()
bilemiyorum vallahi ama zenfone 5 şöyle bi inceledim çok hoş bi cihazYahu o adamların dediklerine inanmayın. Adam sanki Asus'ta çalışıyor, nereden biliyormuş? Hepsiburada'da satılıyor Zenfone 6.

Hoş cihaz aynen, ama o fiyata göre pahalı biraz. Fiyatı düşmeli.bilemiyorum vallahi ama zenfone 5 şöyle bi inceledim çok hoş bi cihaz![]()
Asus un sitesinden bakZenfone 6 iyiymiş baya. gmsarena'da 2ghz diyor işlemci teknosa'da 1.6ghz hangisi dogru![]()

Ekran 720p pil cok iyi gideri var ama performans acisindan pek iyi degil. O telefona yakismadiHem çift hat özelliği varmış zenfone 6 nınbaya güzel cihaz doğrusu

Bizde satılan 1.6GHzZenfone 6 iyiymiş baya. gmsarena'da 2ghz diyor işlemci teknosa'da 1.6ghz hangisi dogru![]()
3 mesaj ard arda...Hem çift hat özelliği varmış zenfone 6 nınbaya güzel cihaz doğrusu
Zenfone'un 2 versiyonu var bize gelen 1.6ghz işlemcili olanZenfone 6 iyiymiş baya. gmsarena'da 2ghz diyor işlemci teknosa'da 1.6ghz hangisi dogru![]()
2. Dunya ulke muamelesini demek zenfone da yapiyor. Ve halen aliyorsunuz yani zenfone ve samsung helal olsunZenfone'un 2 versiyonu var bize gelen 1.6ghz işlemcili olan