Asus zenfone 5 mi? Zenfone 6 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

alperen262014

alperen262014

Üye
S3 donanım olarak artık bayağı eskidi bana göre hemde güncelleme yönünden de cenazesi kılındı [emoji5]
S3 rom konusunda çok seçeneği var zenfone 5 in öyle rom konusunda pek seçeneği yok

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Artık S3ün devri çoktaaan bitti. Zaten bence s3 tasarım ve kalite olarak tam bir facia. Samsungdada servis ve destek tam fiasko.

lazye

lazye

Üye
Bence s3 kullanmayı bilene hiçte kotu bir cihaz değil evet güncelleme almıyor ama gelistiriciler guncellemeyi aratmıyor :angry:

alperen262014

alperen262014

Üye
  • Beğen
Tepkiler: lazye
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
bugün zenfone 5 vardı teknosa da süper Telefon zenfone 6'yi sordum gelmesini bekleme bunu bulduğuna dua Et dedi adam bana zenfone 6'dan ümidi kestim böylece :bilmm

0MG90

0MG90

Üye
bugün zenfone 5 vardı teknosa da süper Telefon zenfone 6'yi sordum gelmesini bekleme bunu bulduğuna dua Et dedi adam bana zenfone 6'dan ümidi kestim böylece :bilmm
Yahu o adamların dediklerine inanmayın. Adam sanki Asus'ta çalışıyor, nereden biliyormuş? Hepsiburada'da satılıyor Zenfone 6.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Yahu o adamların dediklerine inanmayın. Adam sanki Asus'ta çalışıyor, nereden biliyormuş? Hepsiburada'da satılıyor Zenfone 6.
bilemiyorum vallahi ama zenfone 5 şöyle bi inceledim çok hoş bi cihaz :eller:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Luck Star

Luck Star

Üye
Zenfone 6 iyiymiş baya. gmsarena'da 2ghz diyor işlemci teknosa'da 1.6ghz hangisi dogru :D

NEXUS

NEXUS

Üye
1.6 ghz

NEXUS

NEXUS

Üye
Hem çift hat özelliği varmış zenfone 6 nın :) baya güzel cihaz doğrusu

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
GPU iyi değil 6 zenin