Enpatsu Shakugan
Üye
Güncel olması daha iyi her zamanArkadaşlar win 8 kurulumundan sonra cihazın yanında gelen sücülerin olduğu dvd'dekileri kurucaz ya bu makinada çift grafik yongası var ikisinide daha sonra güncelleştirmek gerekiyormu yoksa sadece notebook'un yanında gelen dvd'de ki sürücüleri yüklesek yetiyormu..
Evet mafia 2 çok güzel bir oyun gta gibi tek kötü yani oyun bittikten sonra şehirde serbest dolaşamıyonmafia nasıl gta gibimi önerir misiniz
2 ekran kartı var dostumBeyler PES 2014 oynuyordum. Dün ayarlardan baktım sistem gereksinimleri karşılıyor mu diye. Ekran Kartı GT740M yazıyordu. Ancak şimdi başka bir şey yazıyor.
@Bilişim Profesörü
yok 4 gb takip 8 oluyoBu notebook'a ek olarak 8 gb ram takıp toplamda 12 gb olarak kullanılıyordu dimi..
12 gb fazlanın fazlası olur israf olur 8 gb ideal olurYok boş slota 8 gb ram takmış birisi 12 gb olarak kullanıyormuş paylaşmıştı bir yerde ..
Pc depoyada sorulan bir soruda yetkili arkadaşaın verdiği cevap ;
Merhaba, 8GB tek modül ram takılması durumunda 4GB ram iptal olmamaktadır. Toplamda 12 GB sistem belleği sunulmaktadır. saygılarımızla.
Şimdi israf ama ilerde olmayabilir12 gb fazlanın fazlası olur israf olur 8 gb ideal olur
bu fiyata bu performans güzelWatch Dogs ayarlar medium (Water ve shader high) 1366x768 çözünürlüğünde aa kapalı bir şekilde şu sonuçları veriyor.
Min, Max, Avg
24, 28, 27.039
NOT: Fraps ile yaptım. İsterseniz videolu test de yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?