Tavsiye Asus X550LN Notebook İncelemesi ve Kullanıcıları Kulübü (Güncellendi 28.07.14)

ByKatre

Üye
2+2 şeklindeymiş. evet diğer ikisi sanal çekirdek
Normal müşteri gibi gittim en ücra bir yerde masa açtırdım. Daha sonra taktım harici diski masaya sonra Allah ne verdiyse kopyaladım
sen işi biliyorsun

Tepkiler: mehsevim
2+2 şeklindeymiş. evet diğer ikisi sanal çekirdek
Normal müşteri gibi gittim en ücra bir yerde masa açtırdım. Daha sonra taktım harici diski masaya sonra Allah ne verdiyse kopyaladım
Bende öyle yapacaktım çarpılırım diye yapmadım, küçükken yaptım bir kere onda da Fifa 2007 alacaktım, uyarı programı mı ne varmış enselediler beni 3₺ istemişlerdi 2₺ de oturma parası. 5₺ sonra bir daha bulaşmadım.

ByKatre

Üye
sen fena faka basmışınhacı

Tepkiler: -Heisenberg-

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Çarpılmakla ne alakası var ki ? Sanki internetin sahibi o oyunlara para vermiş ha. onlar da bizim gibi kopyala yapıştır yaparak oyunları yüklüyorlar kendi cafelerine.

çalmayıda bileceksin

Nasıl kardeşim pcden memnun musun herhangi bir sıkıntı var mı ? Oyun vs yükledin mi ?
Hocam, hiçbir sıkıntı yok Allah'a şükür. Gayet güzel çalışıyor. Gerekli programlarıda verdiğiniz siteden kurdum. Ama oyun kuramadı harici hard diskim bozulduğu için. Bugün yarın oyunda alıp kurarım inşallah. İyiki Lenovo'yu veya Dell'i almamışım. Bu arada bu SonicMaster beklediğiminde üzerinde çıktı.

Tepkiler: mehsevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ses konusun da bende çok memnunum. Tatminkar bir sesi var. Hoparlörün nerede olduğunu bulamadım ama bir türlü

Invoke

Üye

Hangi lenovo?

Invoke

Üye
Lenovonun hangi özelliği daha iyi ki?

ByKatre

Üye
ışlemci ıyi ya ama asus daha ıyi bilmiyorum ben galiba asusa aşık oldum şu bilgisayarı bi alaydım

Invoke

Üye
Galiba ben de alacağım.