Innovation Pork
Üye
oyun değil akademik benimki ayrıca param anca buna yetiyor ve ben bu zamana kadar lowda oynamış adamım koymaz bana merak etme. Tafsiye için sağol
üstünde benim yazım var bana dedin sandım. Low-high orasıda öyle yani. High görüncü low kötü geliyo insanaKonu sahibi sen değilsin, senin için demedim zaten. Bi high'da oyun oynasan lowda oynamanın kahrını anlarsın boşu boşuna işkence çekmeye değmez.
Yani 2000 tl iyi bir para şimdi bu fiyatada en iyi laptop buüstünde benim yazım var bana dedin sandım. Low-high orasıda öyle yani. High görüncü low kötü geliyo insana
X550JX alcağımda büyük ihtimal ama 2500 e mal olacak banaYani 2000 tl iyi bir para şimdi bu fiyatada en iyi laptop bu
X550JX alcağımda büyük ihtimal ama 2500 e mal olacak bana
Asus müşteri hizmetlerini aradım ram ini biz takabilirmişiz ama SDD'yi onlar 70tl karşılığında takacaklar.
Pc depodaki ssd değil.PCdepodan alabilirsin attığım linkten güvenilirdir 2300 tl gibi bir fiyat üzerine kalan parayla mouse kulaklık çanta vs. alırsın istersen
x550jx in 8 gb li modelide var.Ama ben 1800e taksitle x550jk alıp +180tl 8gb rAM + 300tlye sdd aldınmı 2280 gibi ucuza alabilirsin.Diğer yöntemde x550jx e bunları yapmak oda 2450 fealn tutuyor.Bazıları gtx850 ile gtx950 arasında çok fark olmadığını söylüyor ama bakıcaz ayrıca x550jx metal kasa.2000-2500 bütçe ile ben de bir şeyler arıyorum buraya park etsem iyi olacak.
direkt 8 gb yok mu yav performans sorunu yaşar mıyız kingston ram low bilmem ne diye bir şeyler yazıyor.
ben "yeni cihaz alacağım bazı değişikler yapıcam ancak garanti kapsamından çıktığını söylediler dedim." -"ücretsiz kargo ile yollayın değiştirip garantili şekilde geri yollayalım" dediler bana üsküdar asus resmi yetkili servisiX550JX alcağımda büyük ihtimal ama 2500 e mal olacak bana
Asus müşteri hizmetlerini aradım ram ini biz takabilirmişiz ama SDD'yi onlar 70tl karşılığında takacaklar.
Bende neden 70 tl gibi bir ücret istediler.HDD Caddy dediğin dvd rom'a mı takcanlow ram e baktım ben düşük güç tüketimli ram demekmiş
ben "yeni cihaz alacağım bazı değişikler yapıcam ancak garanti kapsamından çıktığını söylediler dedim." -"ücretsiz kargo ile yollayın değiştirip garantili şekilde geri yollayalım" dediler bana üsküdar asus resmi yetkili servisi
dediğim gibi ssd+ram+hdd caddy yapıcam
sen hangi servise gönderiyosun bilmem ama AsusTek Computer Inc. Şirketi onaylı benim gönderdiğim yerBende neden 70 tl gibi bir ücret istediler.HDD Caddy dediğin dvd rom'a mı takcan
@afatsumlug97 şimdi düşük güç tüketimi bizim için iyimi oluyor kötümüayrıca ebrar bilişimde 12 gb ram takılı geliyor ama dediki sdd taktırmaya gönderince ramlarını çıkar gönder kaybolma felan oluryormuş
SDD bunu öneririm ama stoklarda yok bazı sitelerde olması gerekiyordu.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Asus müteri hizmetlerine sordum.70TL ücret dendi ayrıca low lar diğerlerine göre düşükmüş.Ama fark yok diyor bazıları anlamadım tam.sen hangi servise gönderiyosun bilmem ama AsusTek Computer Inc. Şirketi onaylı benim gönderdiğim yer
hdd caddy dvd yerine hdd takmak için kalıp cihaz.
Performans farkı olabilir diye düşünüyorum hem oyun hem çalışmak için alacağım.Pc depodaki ssd değil.
x550jx in 8 gb li modelide var.Ama ben 1800e taksitle x550jk alıp +180tl 8gb rAM + 300tlye sdd aldınmı 2280 gibi ucuza alabilirsin.Diğer yöntemde x550jx e bunları yapmak oda 2450 fealn tutuyor.Bazıları gtx850 ile gtx950 arasında çok fark olmadığını söylüyor ama bakıcaz ayrıca x550jx metal kasa.
@PrisonerMacTavish low ram olayını anlamadım ama kendim takarsam ramleri hyperx alıcam.
Aynen senin çalışma mantığın gibi kullanacağımda aradaki fark az değil ya 150-200 tl gibi bi fark var.Benchmark testlerinde birbirlerine çok yakınlar.Performans farkı olabilir diye düşünüyorum hem oyun hem çalışmak için alacağım.
Çok iyi olur ya.70TL büyük bir mevla değil ama bedava olsa daha iyi olur aslındadur bide ben sorayım
O tabiki garanti dışı bırakır.yok alıyolarmış. 70 75tl kadar oluyo dedi. Gidince görücez işte. Caddy değişimi garanti dışı bırakıyomuş cihazı. Ama tam bilgi için gidin dediler.
3700 öhö öhöm hacım ne yaptın yav en fazla 2500 lazım bana Dell Toshiba da olabilir önbelleği en az 3 mb@PrisonerMacTavishLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok iyi olur ya.70TL büyük bir mevla değil ama bedava olsa daha iyi olur aslında
Hayır ordaki fiyatlara bakma sen sadece puanlara bak3700 öhö öhöm hacım ne yaptın yav en fazla 2500 lazım bana Dell Toshiba da olabilir önbelleği en az 3 mb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?