Karavelaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkteki hem oyun olarak (GTA V).Hemde yazılım kodlama olarak ihtiyacımı karşılarmı sence?linkteki gayet iyi bir cihaz alabilirsin. gtx850 tabiki 940mden daha performanslı bir karttır.
var ama tuzlu baya. 3.000tl civarı bişe.Aradağım şu i7 8gb ram olursa +4 ram atıcam yada 12gb ram direk + gtx850m böyle bir notebook varmı?
peki x550jk hakkında ne söyler yazılım +oyun olarak kullancam.yüksek oyunları ne oranda çalıştırır.i5 olması süphelendiriyor beni amavar ama tuzlu baya. 3.000tl civarı bişe.
gta v i orta ayarlarda çalıştırıyomuş öyle diyolar yorumlardapeki x550jk hakkında ne söyler yazılım +oyun olarak kullancam.yüksek oyunları ne oranda çalıştırır.i5 olması süphelendiriyor beni ama
Tamam bu modeli alacağımda.Nasıl işte acabagta v i orta ayarlarda çalıştırıyomuş öyle diyolar yorumlarda
senin istediğin gibi bişe Asus N serisi laptoplarda mevcut. Dediğim gibi tuzlu. Dolar malesef :/
O notebook olmuyor. O başka birşeyAradağım şu i7 8gb ram olursa +4 ram atıcam yada 12gb ram direk + gtx850m böyle bir notebook varmı?
x550jk nın 4 gb ramlisi ram anakarta tümleşik geliyor slot lar boşta yani artırılabilir.O notebook olmuyor. O başka birşey))) (Monster, Rog Pc serisi bir de Toshibanın vardı galiba )
Ooo. İyiymişx550jk nın 4 gb ramlisi ram anakarta tümleşik geliyor slot lar boşta yani artırılabilir.
4+8Ooo. İyiymiş4+4 DDR 4 ram takarsın müthiş gider valla )
Ooo. İyiymiş4+4 DDR 4 ram takarsın müthiş gider valla )
n550 alBugünlerde notebook ararıyorum isteklerim hem oyun olacak hemde yazılım.
12GB Ram+i7+Asus+gtx850 veya 940m buldum ama sizde bildiğiniz varsa yazarsanız memnun olurum.Ama 850 oyun için daha iyi olduğu söyleniyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bütçem 2500tl
Hediye alacaksan bekliyorumn550 al
Monster pahalıya denk geliyor.Ve kullanan görmedim(ama çok güzel bir cihaz olduğunu biliyorum).Başka marka neden.Asus niçin olmaz?Monster daha mantıklı olur çıkabilirsen.Victora yönelme.Asus'a bakarsan ekran kartı monstere göre düşük.Bütçen taze.Monsterların 2700 e modeli vardı ona bak.Olmadı başka bir şey önerebilirim.
Monster pahalıya denk geliyor.Ve kullanan görmedim(ama çok güzel bir cihaz olduğunu biliyorum).Başka marka neden.Asus niçin olmaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?