Asus X550JK-X550JX Sizce Hangisi Alınmalı?

Konu Sahibi
Asus X550JK-X550JX Sizce Hangisi Alınmalı?
Bugünlerde notebook ararıyorum isteklerim hem oyun olacak hemde yazılım.
12GB Ram+i7+Asus+gtx850 veya 940m buldum ama sizde bildiğiniz varsa yazarsanız memnun olurum.Ama 850 oyun için daha iyi olduğu söyleniyor.

bütçem 2500tl

Son düzenleme:

Mr.Wick

Üye
linkteki gayet iyi bir cihaz alabilirsin. gtx850 tabiki 940mden daha performanslı bir karttır.

Mr.Wick

Üye
benim düşüncem gayet iyi şekilde karşılar. donanım olarak isteklerini karşılayabilecek düzeyde. gta v i medium ayarlarda açar tabiki.

Tepkiler: Karavelaa
    Konu Sahibi
Aradağım şu i7 8gb ram olursa +4 ram atıcam yada 12gb ram direk + gtx850m böyle bir notebook varmı?

exp_l0it

Üye
peki x550jk hakkında ne söyler yazılım +oyun olarak kullancam.yüksek oyunları ne oranda çalıştırır.i5 olması süphelendiriyor beni ama
gta v i orta ayarlarda çalıştırıyomuş öyle diyolar yorumlarda
senin istediğin gibi bişe Asus N serisi laptoplarda mevcut. Dediğim gibi tuzlu. Dolar malesef :/

Konu Sahibi
O notebook olmuyor. O başka birşey ))) (Monster, Rog Pc serisi bir de Toshibanın vardı galiba )
x550jk nın 4 gb ramlisi ram anakarta tümleşik geliyor slot lar boşta yani artırılabilir.

Tepkiler: kaankulahli

Rygebin

Üye
Sistem güzel gider. Baya ömürlük ) Baya müthiş cihaz )

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
n550 al

Konu Sahibi
Hediye alacaksan bekliyorum
Victor marka süper bir tane yaptım.Yorumlarınızı bekliyorum. @Jelly Beanci

SDD sonradan takabilirmiyim buna?
Beyler karar kesinleşti gibi bakın bakalım nasıl olmuş.

Linkler:

vade farkı felan ile 2300 tl civarına denk geliyor.
Yokmu x550jk kullanan bi forumda ?

Monster daha mantıklı olur çıkabilirsen.Victora yönelme.Asus'a bakarsan ekran kartı monstere göre düşük.Bütçen taze.Monsterların 2700 e modeli vardı ona bak.Olmadı başka bir şey önerebilirim.

Konu Sahibi
Monster daha mantıklı olur çıkabilirsen.Victora yönelme.Asus'a bakarsan ekran kartı monstere göre düşük.Bütçen taze.Monsterların 2700 e modeli vardı ona bak.Olmadı başka bir şey önerebilirim.
Monster pahalıya denk geliyor.Ve kullanan görmedim(ama çok güzel bir cihaz olduğunu biliyorum).Başka marka neden.Asus niçin olmaz?