1,2,4,5 felaneski sayfa ?
Uğraşma.1,2,4,5 felan
Uğraşma.
adminler seni izlemeli bence bu konu hakkında
Teşekkür ederim kardeşim. Adminler ne derse o olur. Ben her zaman burdayım.@mürteza16 gardaş senden çok iyi bir Moderator oluradminler seni izlemeli bence bu konu hakkında
{°≥°}

Teşekkür ederim kardeşim. Adminler ne derse o olur. Ben her zaman burdayım.![]()
ruhun bedendeki bağının çabuk kopması için yarı çıplak yatmak gerekiyor bu doğru tam çıplak değil yaniBenim bildiğim yatağa çıplak falan yatılıyodu
Geri dönememe konusuna gelince zaten şöyle ki siz bedeninizden ayrılmışken bedeninize bir temas olursa ya da bulunduğunuz ortamda sizi irkiltecek bir ses olmasında ruhunuz doğrudan bedene çağrılıyor ve panikle yahut çığlık atarak kendinize geliyorsunuz
Soracak olursanız konuyu açtığım tarihten itibaren deniyorum emin olun ki sabır sabır sabır başka Birşey yok dikkat ve de sabır çok önemli bir süre sonra bu astral seyahat için daha kolay çıkış yapabilirsiniz ve de ilk başlarda olduğu kadar uzun uzadıya bekleme sakinleşme evrelerini kısaca geçebilirsiniz bir nevi meditasyon yapıyorsunuz ve buna alışıyorsunuz 
yapma bence kardeşim Çünkü yaparken kalp ritmin değişiyorBen yapsam nolur acaba? Kalp hastaları yapmasın diyor![]()

Zaten kalp ritmim sorunlu. Bunu yaparsam kesin tahtalıköyü boylarımyapma bence kardeşim Çünkü yaparken kalp ritmin değişiyor![]()

o zaman yapmayacaksın kardeşim aman dikkatZaten kalp ritmim sorunlu. Bunu yaparsam kesin tahtalıköyü boylarım![]()
düşünce ve fikrinize saygımız sonsuzsaçma sapan şeyler macera ariyosan karabasan çağır hocam![]()

nasi bişey murkoff psychiatric systems gibi bişeymi buo zaman yapmayacaksın kardeşim aman dikkat
düşünce ve fikrinize saygımız sonsuz![]()

nasi bişey murkoff psychiatric systems gibi bişeymi bu![]()
Astral seyahatte neyi nasıl göreceğimizi bilmiyoruz tamamen hayalist Birşey ama daha çıkış yapamadım yapsam ne nedir tek tek paylaşcam ama zamana bıraktım 
Yemin etArkadaşlar yaptım. Gezdim dolaştım