mürteza16
Üye
Denemeden bilemessin hacıBen Nina Dobrev in yanına gidebilir miyim şimdi?

Denemeden bilemessin hacıBen Nina Dobrev in yanına gidebilir miyim şimdi?

Gitsem, yanına yatsam, onu izlesemDenemeden bilemessin hacı![]()

VallaYemin et![]()
Angelina jolienin bile gidersinBen Nina Dobrev in yanına gidebilir miyim şimdi?

olm astral seyahata kurban olayım aştiden bilet alıp binilse neysede tehlikeli başım dönüyo(herhalde psikolojik)Ben Nina Dobrev in yanına gidebilir miyim şimdi?

bu habersiz olmuyo değil mibu vb bir çok olay korkunç gelir ilk başlarda ve insanoğlu olarak hep kötü yanları düşünürüz ilk olarak cin şeytan zebani vb şeyler gelir aklımıza ve bilinçaltımıza öyle bir yer eder ki bu olaylar her fırsatta bilinçaltımız o olguları karşımıza çıkartır o an sadece şunu düşünün bu bir gerçek değil gördüğün ya da düşlediğin şey aslında orada değil ve yok! Gerçek hayatta bu şekilde kendinizi telkin ederek bu vb konuların üzerinizdeki etkisini azaltabilirsiniz![]()
her fırsatta deniyorum ve inanıyorum ki birgün gerçekleştireceğimgerek yok ama gerçekliğini biliyorumtırstım nası uyuycam lan ben ?!
olm astral seyahata kurban olayım aştiden bilet alıp binilse neysede tehlikeli başım dönüyo(herhalde psikolojik)
ama yapmam korkuyorum![]()

Ben yapmamda bu habersiz olmuyo değil mi hocamher fırsatta deniyorum ve inanıyorum ki birgün gerçekleştireceğim![]()
habersiz olmuyor derken Astral seyahat habersiz olmaz istemek ve de çabalamak gerekir Siz istemeden Astral seyahate çıkamazsınızbu habersiz olmuyo değil mi

ben böyle şeylerle ilgilendim ama bilgi düzeyinde budizm falan ama pratikte huylanır korkarımhabersiz olmuyor derken Astral seyahat habersiz olmaz istemek ve de çabalamak gerekir Siz istemeden Astral seyahate çıkamazsınız![]()

bu iş kafada bitiyo yani aslında olduğumuz yerdeyizkonumun ilk ana mesajımda da belirttiğim gibi, Astral seyahat öyle rast gele olan Birşey değildir belli statüleri vardır yatış pozisyonu konsantrasyon düşünce kontrolü gibi birçok şey ve zordur ama hayal gücünüz ne kadar kuvvetli ise Astral seyahatte farklı varlıkları görme olasılığınız da o kadar yüksektir![]()
bendeki merak ise mentalizm den geliyor mental gösterilerin yapılışını araştırmaya başlamıştım kendimi Astral seyahat, lucid rüya, telekinezi vb kinezi teknikleri içerisinde buldumben böyle şeylerle ilgilendim ama bilgi düzeyinde budizm falan ama pratikte huylanır korkarım

O yüzden ruhlar ile ilgili konuları askıya aldım Astral seyahate öncelik verdim 
ölen insanlar varmı benim kaynaklarımda ölüm sonucu yoktu(bahsedilmemişti)bendeki merak ise mentalizm den geliyor mental gösterilerin yapılışını araştırmaya başlamıştım kendimi Astral seyahat, lucid rüya, telekinezi vb kinezi teknikleri içerisinde buldum
ruhlar ile konuşmak onları görmek vb konularda ilgi alanımdadir ama Bir söz var erkekliğin yüzde 99u kaçmak 1 i de karşı koymaktır![]()
O yüzden ruhlar ile ilgili konuları askıya aldım Astral seyahate öncelik verdim
![]()
Aynen öyle bedenin sabit duruyor sadece ruhun geziyor ve sen bu seyahatte Hiçbir şeye dokunamaz ses edemezsinbu iş kafada bitiyo yani aslında olduğumuz yerdeyiz
kimse seni görmez de ama kötü bir amaç uğruna Astral seyahatte yapamıyorsun bilinçaltın buna engel oluyor hiçbirşey düşünmemeyi öğrenmek gerekiyor temel olarak 
ölüm olasılığı yok diye biliyorum ben geniş çapta araştırdım ama ölümden söz edilmiyor ama şu var,ölen insanlar varmı benim kaynaklarımda ölüm sonucu yoktu(bahsedilmemişti)
şimdi başım dönüyo psikolojik herhal
o yüzden uzaklara gitmeden kötü şeylere odaklanmaksızın gezmek en iyisi 
bu katman gerçekte var mıtelekinezi ve biyokinezi daha iyi geldi bana bunda bi sorun yok dimi hocam yani ruhsal sorun gibiölüm olasılığı yok diye biliyorum ben geniş çapta araştırdım ama ölümden söz edilmiyor ama şu var,
Astral seyahat ruhani bir gezintidir ve düşsel yönlendirme vardır sen düşünerek hissederek dünyadan ayrılıp farklı evrelere gidersen yani insanın olmadığı farklı varlıkların görüldüğü bir katmana gidersen orada kalma veya şok etkisiyle kendine gelme çığlık atarak uyanma kötüsü uzun süreli ruhsal bozukluklar meydana gelebiliro yüzden uzaklara gitmeden kötü şeylere odaklanmaksızın gezmek en iyisi
![]()
gidip görmedik somut bir şey yok elimizde ama başta belirttiğim gibi insanoğluyuz ve hayal gücümüz çok kuvvetli düşüncelerimiz çok hızlı yön kazanıyor nereden nereye gideceğimiz belli değil her an herşeyle karşılaşabiliriz kontrolü kaybetmedikçebu katman gerçekte var mı