BrainHacker
Üye
BismillahAllah razı oldu heveslendim bu gece yapacağım
not: Konsantrasyonu çabuk dagılan insanlar çok zekidir![]()
deBismillahAllah razı oldu heveslendim bu gece yapacağım
de
manyak bişi oldu ama yaa korku diye bişi yoktur diye düşünün hem korku hayal ürünü hem ben bide 12 yaşındayım 
birşey soracağım astral seyahatte canın yanıyormuş gibi hissediyormusun yada başka bir varlık görüyormusun ilk denediğinde bunu değiştirme sonradan olabilirde ben ilk yaptığımda onları görürsem kalbim durur korkudanAz önce yaptım karnım sertleşti havaya kalkıyor gibi oldum kalktım ama çokta rahattım sonra kalbimin küt küt seslerini duydum heyecanlandım kalktım vücudumun her yeri ağırlaşmıştı dedim ya heyecandan uyandım biraz sonra bidaha deniye cem.manyak bişi oldu ama yaa korku diye bişi yoktur diye düşünün hem korku hayal ürünü hem ben bide 12 yaşındayım
![]()
Bi bende denemek istiyorum kendimi uzaktan görmek istiyorum
Bana Biraz Açıklayıcı olurmusun yaparken korku , canının yanması vb.. olaylar oluyormu?birşey soracağım astral seyahatte canın yanıyormuş gibi hissediyormusun yada başka bir varlık görüyormusun ilk denediğinde bunu değiştirme sonradan olabilirde ben ilk yaptığımda onları görürsem kalbim durur korkudanBi bende denemek istiyorum kendimi uzaktan görmek istiyorum
Bana Biraz Açıklayıcı olurmusun yaparken korku , canının yanması vb.. olaylar oluyormu?
abi süper yaaacanın yanıyormuş gibi hisseddin mi peki?Korku oldu baya böyle heyecanlandım vucudum sanki lastik gibi esnetiliyor çat çat kalbim bi atıyor bi atıyor böyle acayip bişey abi anlatılmaz yaşamak gerekabi süper yaaa
canın yanıyormuş gibi hisseddin mi peki?
ya kulağında çınlama gerçekten ürkütücü mü?Hayır çok enerjik hissetim
Çınlama değilde ben lastik gibi esnetildim sankiya kulağında çınlama gerçekten ürkütücü mü?
Hadi ne bekliyorsun Besmele çek yapmaya başla korku diye bir şey yoktur korku sadece hayal ürünüdür diye düşün 
Bence ilgin başka yerlere dağılırGercekten izleyebiliyosak milletin şifrelerini falan alırımya da yazılı soruları

Gercekten izleyebiliyosak milletin şifrelerini falan alırımya da yazılı soruları