Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
Hic yapabilen varmi?

rufethesenov

Üye
Kesinlikle yapmicam

NEXUS

NEXUS

Üye
konuyu okumamayı tercih ettim çünkü okuduğum birşeyi muhakkak yapmaya çalışırım böle şeylerle uğraşamıcam :D :D

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Az önce yaptım karnım sertleşti havaya kalkıyor gibi oldum kalktım ama çokta rahattım sonra kalbimin küt küt seslerini duydum heyecanlandım kalktım vücudumun her yeri ağırlaşmıştı dedim ya heyecandan uyandım biraz sonra bidaha deniye cem. :D manyak bişi oldu ama yaa korku diye bişi yoktur diye düşünün hem korku hayal ürünü hem ben bide 12 yaşındayım :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve BrainHacker
NEXUS

NEXUS

Üye
Az önce yaptım karnım sertleşti havaya kalkıyor gibi oldum kalktım ama çokta rahattım sonra kalbimin küt küt seslerini duydum heyecanlandım kalktım vücudumun her yeri ağırlaşmıştı dedim ya heyecandan uyandım biraz sonra bidaha deniye cem. :D manyak bişi oldu ama yaa korku diye bişi yoktur diye düşünün hem korku hayal ürünü hem ben bide 12 yaşındayım :D
birşey soracağım astral seyahatte canın yanıyormuş gibi hissediyormusun yada başka bir varlık görüyormusun ilk denediğinde bunu değiştirme sonradan olabilirde ben ilk yaptığımda onları görürsem kalbim durur korkudan :D Bi bende denemek istiyorum kendimi uzaktan görmek istiyorum :D Bana Biraz Açıklayıcı olurmusun yaparken korku , canının yanması vb.. olaylar oluyormu?

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
birşey soracağım astral seyahatte canın yanıyormuş gibi hissediyormusun yada başka bir varlık görüyormusun ilk denediğinde bunu değiştirme sonradan olabilirde ben ilk yaptığımda onları görürsem kalbim durur korkudan :D Bi bende denemek istiyorum kendimi uzaktan görmek istiyorum :D Bana Biraz Açıklayıcı olurmusun yaparken korku , canının yanması vb.. olaylar oluyormu?

Korku oldu baya böyle heyecanlandım vucudum sanki lastik gibi esnetiliyor çat çat kalbim bi atıyor bi atıyor böyle acayip bişey abi anlatılmaz yaşamak gerek :D abi süper yaaa

NEXUS

NEXUS

Üye
Korku oldu baya böyle heyecanlandım vucudum sanki lastik gibi esnetiliyor çat çat kalbim bi atıyor bi atıyor böyle acayip bişey abi anlatılmaz yaşamak gerek :D abi süper yaaa
canın yanıyormuş gibi hisseddin mi peki?

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
ya kulağında çınlama gerçekten ürkütücü mü?
Çınlama değilde ben lastik gibi esnetildim sanki :)Hadi ne bekliyorsun Besmele çek yapmaya başla korku diye bir şey yoktur korku sadece hayal ürünüdür diye düşün :)

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Gercekten izleyebiliyosak milletin şifrelerini falan alırım :D ya da yazılı soruları

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve .NeXuS.
@Safak

@Safak

Üye
ya benim yaparken dusuncegm ilk sey cin karabasan iblis melek vs

mürteza16

mürteza16

Üye
Denemeye ürktüm. Aslında konuyu okumaya üşendim. Konuyu bile okumadım. :D

yunus4554

yunus4554

Üye
ben denemek istiyorum fakat cok korkuyorum ama basara bilsem neler yapacagimi ben bile tahmin edemiyorum :eller:

0MG90

0MG90

Üye
Ruhlar Bölgesini izledikten sonra hevesim artmıştı ama üşendim :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

Üst Alt