Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Sponsorlu Bağlantılar

muhsin13

muhsin13

Üye
eski sayfa ?

mürteza16

mürteza16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim yatağa çıplak falan yatılıyodu
ruhun bedendeki bağının çabuk kopması için yarı çıplak yatmak gerekiyor bu doğru tam çıplak değil yani :)Geri dönememe konusuna gelince zaten şöyle ki siz bedeninizden ayrılmışken bedeninize bir temas olursa ya da bulunduğunuz ortamda sizi irkiltecek bir ses olmasında ruhunuz doğrudan bedene çağrılıyor ve panikle yahut çığlık atarak kendinize geliyorsunuz :)Soracak olursanız konuyu açtığım tarihten itibaren deniyorum emin olun ki sabır sabır sabır başka Birşey yok dikkat ve de sabır çok önemli bir süre sonra bu astral seyahat için daha kolay çıkış yapabilirsiniz ve de ilk başlarda olduğu kadar uzun uzadıya bekleme sakinleşme evrelerini kısaca geçebilirsiniz bir nevi meditasyon yapıyorsunuz ve buna alışıyorsunuz :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
sacma sapan seyler bnce

LeanbLack

LeanbLack

Üye
Beyler bunlar tehlikeli işler benim kızın kuzeni uğraşiyordu bunlarla çok farklı şeyler gordüğunü soyledi ve bi süre tedavi gördü bu olaylar sandığınız kadar basit şeyler değil

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
valla tehlikesini bilmem ama ben bunu başarırsam bu benim tedavim olur bence :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Ben yapsam nolur acaba? Kalp hastaları yapmasın diyor :hmmm

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
saçma sapan şeyler macera ariyosan karabasan çağır hocam :pro:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
nasi bişey murkoff psychiatric systems gibi bişeymi bu :D
:) Astral seyahatte neyi nasıl göreceğimizi bilmiyoruz tamamen hayalist Birşey ama daha çıkış yapamadım yapsam ne nedir tek tek paylaşcam ama zamana bıraktım :)

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Arkadaşlar yaptım. Gezdim dolaştım

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
0MG90

0MG90

Üye
Ben Nina Dobrev in yanına gidebilir miyim şimdi?

Üst Alt