Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Şimdi okudum da bana ters geldi. Kalp hastaları yapmasın diyor. Ben yaparsam kesin ölürüm. :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Geri dönemezsek? :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
fk555897

fk555897

Üye
Ben bulaşmam. Gidipte dönememek var.

redfoxqq

redfoxqq

Üye
Ruhlar Bölgesini izledikten sonra hevesim artmıştı ama üşendim :D
Ruhlar bölgesi korku filmi :D tamamen sallamasyon yapmşlar bi astral gerçeği var. Ne o öyle çocuğun bedeni ruhsuz kalıyo da falan falan. Saçma

Alesta18

Üye
Şu gidipte dönememek saçmalığını kafanızdan atın.Zaten korktuğunuz an geri dönersiniz.ayrıca geri dönmeme gibi bişey yok

muhsin13

muhsin13

Üye
aynen sanki gitmeyi becerebilirlerde nasıl geri gelirim diyor meraklanmayın ben size taxsi çağırırım :D bende deniyecem bakalım neymiş bu astıriks seyehat

0MG90

0MG90

Üye
Benim bildiğim yatağa çıplak falan yatılıyodu

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq
redfoxqq

redfoxqq

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mürteza16
muhsin13

muhsin13

Üye
akşam denedim beyler bi halt olmuyor korku falanda yok bence bu asterix seyehat uydurma

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Şu gidipte dönememek saçmalığını kafanızdan atın.Zaten korktuğunuz an geri dönersiniz.ayrıca geri dönmeme gibi bişey yok
Böyle şeylerin saçma olduğunu çok iyi biliyorum. Allah'a şükür bu zamana kadar böyle şeylere inanmadım.

• Beğen
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
muhsin13

muhsin13

Üye
ocak 2013 te açılmış konu o günden beridir yapanınız çıkmdımı

Zey.Nep

Zey.Nep

Üye
Arkadaşlar ben denedim ama başarılı olup olmadığımı bilmiyorum elim ve ayaklarım ağırlaştı bedenim kaskatı oldu karıncalanmalar meydana geldi uğultu duydum sonra derin bir nefes alınca bedenimin içinden bişi çıktı sandım ve bozuntuya vermedim ama sanırım biraz korktum olsun aylardır bu konu üstünde araştırma yapıyordum ve bunu okuduktan sonra yapmaya karar verdim. Sanırım başarılı olamadım ama yarın yine denicem. Zaten başlarken aklınızda sırf korku oluyo uç harfli falan aklınızdan çıkıyor. Ben yapmadan önce rüyamda en yakın arkadaşımın odasına gitmiştim olanları anlattığımda odasındaki herşeyi gorduklerimi anlattım ve baya şaşırdı. Başka da görmedim ama yarın tekrar denijem size çok teşekkür ederim bu arada. Yapabileceğimi inanmamda yardımcı oldunuz çok salounnn

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker

Üst Alt