Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Sponsorlu Bağlantılar

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Boş işler bunlar Ben de denedim sonra rüyada hakikatı gördüğümde yapmaktan vazgeçtim

hakikat? Hz. İsa İle sohbet mi ettin naptin gardasim ? :D

- - - Eklendi - - -

gerçekleri görürsen başka devletlerin sırlarınıda öğrenirsin biraz saçma deyilmi adamlar bu iş için kimbilir ne paralar harcıyor sen yat kalk işbitsin

1)Astral seyehatte düşüncelerin belirgin olmamalıdır aksi halde uyanirsin yani dikkatini kagit vs. de topladin mi hoppp geri donersin ;)
2)Zaten herşey ortada ama siz görmek istemiyorsunuz. .. ;)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
hakikat? Hz. İsa İle sohbet mi ettin naptin gardasim ? :D

- - - Eklendi - - -

1)Astral seyehatte düşüncelerin belirgin olmamalıdır aksi halde uyanirsin yani dikkatini kagit vs. de topladin mi hoppp geri donersin ;)
2)Zaten herşey ortada ama siz görmek istemiyorsunuz. .. ;)

Düşüncelerin olmadan çıksanda işe yaramaz kötü bir şey düşündün gitmesini düşünmiycenmi Ben biraz araştırdım çoğu kişi daha çıkma aşamasında kimse ben çıktım gerçekleri gôrdüm sokağa çıktım gezdim demiyor. Diyenler olsada tam kesin birşey yok Bu yapılabilse bile normal bir kişi yapamaz siz anca Lucid Dreaming yapıyorsunuzdur

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Anlatım için teşekkürler. Başka forumlarda da araştırdım ve denemek istiyorum fakat bu tür konularda en büyük önceliğim dinimdir ve bu yüzden endişeliyim. Odada 4 kardeş yatıyoruz bu yüzden korkacağımı sanmıyorum bu gece deneyeceğim yarın deneyimlerimi yazarım

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım için teşekkürler. Başka forumlarda da araştırdım ve denemek istiyorum fakat bu tür konularda en büyük önceliğim dinimdir ve bu yüzden endişeliyim. Odada 4 kardeş yatıyoruz bu yüzden korkacağımı sanmıyorum bu gece deneyeceğim yarın deneyimlerimi yazarım

:rica: + Dinen bir sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum, deneyimlerinizi bekliyoruz :tebessüm:

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
bi arkadas dini acidan turkce kelimeleri elinden geldigince kullanmadan aciklamisti bi kurcalarsan bulursun :)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Yahu arkadaşlar akşam denedim ama kardeşim ara sıra bana çarpıyordu beceremiyordum. Zaten yapmaya çalışırken aklıma birden kötü kötü şeyler gelmeye başladı korkup vazgeçtim :) Sabah okul için hazırlanırken hala etkisindeydim galiba balkona çıkamıyordum :d: Denemeye devam edeceğim ama bu aralar psi wheel ve lucid rüya ile ilgileneceğim sanırım:islik

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Yahu arkadaşlar akşam denedim ama kardeşim ara sıra bana çarpıyordu beceremiyordum. Zaten yapmaya çalışırken aklıma birden kötü kötü şeyler gelmeye başladı korkup vazgeçtim :) Sabah okul için hazırlanırken hala etkisindeydim galiba balkona çıkamıyordum :d: Denemeye devam edeceğim ama bu aralar psi wheel ve lucid rüya ile ilgileneceğim sanırım:islik
Tek başına olmalısın konsantre olamazsın diyelimki yaptın bu sefer kardeşin cart diye içeri girer ve senin bütün psikolojin alt üst olur tek başına kaldığında dene yoksa dönülmez sonuşlar doğurur:nono:

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Doğru ama ümitsizce denedim zaten olmayacağını biliyordum. Bazen okuldan eve gelince ev tamamen boş oluyo babam da yemek yemeye geç geliyor o günlerden birinde kesinlikle deneyeceğim.

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Doğru ama ümitsizce denedim zaten olmayacağını biliyordum. Bazen okuldan eve gelince ev tamamen boş oluyo babam da yemek yemeye geç geliyor o günlerden birinde kesinlikle deneyeceğim.
Dostum hiç kusura bakma ama açık açık söylicem ' İnanmazsan başaramazsın'

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Dostum hiç kusura bakma ama açık açık söylicem ' İnanmazsan başaramazsın'

Hiç önemli değil sen beni yanlış anladın zaten:oke: Ben astral seyahate inanıyorum ama o geceki denememin başarısız olacağını zaten biliyordum :)

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Hiç önemli değil sen beni yanlış anladın zaten:oke: Ben astral seyahate inanıyorum ama o geceki denememin başarısız olacağını zaten biliyordum :)

:oke:güvencen kendine dostum sanki önceden yapmış gibi ;)

doqukans2

doqukans2

Üye
arkadaşlar konuyu yeni gördüm :) bu gece deneyeceğim ama şimdi bi sıkıntı var duvardan veya cisimlerin içinden geçebiliyormuyuz birde mesela olduki başardım evin içinde biryerdeyken başka bi odadayken olurya biri yanıma gelip beni kaldırsa ben geri otomatikman bedenime dönüyormuyum yoksa vücut benim dönmemi bekliyormu

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
arkadaşlar konuyu yeni gördüm :) bu gece deneyeceğim ama şimdi bi sıkıntı var duvardan veya cisimlerin içinden geçebiliyormuyuz birde mesela olduki başardım evin içinde biryerdeyken başka bi odadayken olurya biri yanıma gelip beni kaldırsa ben geri otomatikman bedenime dönüyormuyum yoksa vücut benim dönmemi bekliyormu

Tüm yorumları okumadın sanırım. Evet cisimlerin içinden geçebiliyorsun ve o an fiziksel bir yapıya sahip olmadığın için nesnelere de dokunamıyorsun. Biri seni rahatsız ederse vücuduna geri dönüyorsun fakat bulunduğun odayı kilitlemeni öneririm:oke:

doqukans2

doqukans2

Üye
Tüm yorumları okumadın sanırım. Evet cisimlerin içinden geçebiliyorsun ve o an fiziksel bir yapıya sahip olmadığın için nesnelere de dokunamıyorsun. Biri seni rahatsız ederse vücuduna geri dönüyorsun fakat bulunduğun odayı kilitlemeni öneririm:oke:
hmm şansa bak ev çok kalabalık :) ses sıkıntı olcak gibi neyse artık yarın denerim ama sabırsızlanıyorum bu arada tüm yorumları okudum

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Cisimlerin içinden geçebilirsi sonuçta bir enerjinin yoğunlaşmış halisin ;) yok direkt bedenine dönüyorsun ama psikolojik olarak dönülmez sorunlar oluşturabiliyor o yüzden dikkatli ol :D

- - - Eklendi - - -

hmm şansa bak ev çok kalabalık :) ses sıkıntı olcak gibi neyse artık yarın denerim ama sabırsızlanıyorum bu arada tüm yorumları okudum
meditastyon yaparsan işin kolaylaşır ;)

aeercan66

aeercan66

Üye
Bende yazın bu konuda bayağı uğraş vermiştim, şimdi bu bölüme işim düşünce başlığı görünce direk daldım, bende deneyip te bir türlü başaramayanlardanım gerekli her türlü bilgiyi öğrendim bütün çıkış yollarını biliyorum ama nafile bu uğultu aşamasında takıldım kaldım, ara ara denesemde yeni başlayanlara tavsiyem ilk denemelerde napın edin çıkın artık o baştaki noktaya kadar gelemiyorum insan bir noktadan sonra umutsuzluğa kapılıyor, ne kadar yapacağım desede olmuyor. Aynısı patronun başınada gelmiş ilk denemelerde kaydedilen aşama zamanla kayboluyor:ah ama yinede bir gün yapacağım bunu:naughty:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
seyahata çıkarken yanımza bişeyler almak gerekirmi gideceyimz yer soguk sa
bir kat elbise filan gerekirmi

doqukans2

doqukans2

Üye
dün denedim gerçekten uğultu gibi bi his algıladım alnımda değilde karnımda karıncalaşma oldu devamını getiremedim sonrada kalktım bi su içtim kendime geldim

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Bende yazın bu konuda bayağı uğraş vermiştim, şimdi bu bölüme işim düşünce başlığı görünce direk daldım, bende deneyip te bir türlü başaramayanlardanım gerekli her türlü bilgiyi öğrendim bütün çıkış yollarını biliyorum ama nafile bu uğultu aşamasında takıldım kaldım, ara ara denesemde yeni başlayanlara tavsiyem ilk denemelerde napın edin çıkın artık o baştaki noktaya kadar gelemiyorum insan bir noktadan sonra umutsuzluğa kapılıyor, ne kadar yapacağım desede olmuyor. Aynısı patronun başınada gelmiş ilk denemelerde kaydedilen aşama zamanla kayboluyor:ah ama yinede bir gün yapacağım bunu:naughty:

Ben de ayni durumdayim bi defa denedim imdada uğultuya ulaşamadım

- - - Eklendi - - -

dün denedim gerçekten uğultu gibi bi his algıladım alnımda değilde karnımda karıncalaşma oldu devamını getiremedim sonrada kalktım bi su içtim kendime geldim

hii iyi yapmışsın allam ya bidahakine de ayni seyi yaparsan cikman cok zor olur

Üst Alt