___kaptan___
Üye
bir türlü yapmadım birazda tırstım

Tamamini okuyamadm yapnayi dusunmyorm ama 13 yasnda biri yapablr mi :O gunah dgl mi? Baskalarnin ozel hayatini izleyeblrsn cnku![]()
hiç o açıdan düşünmemiştim
/ 13 yaşında biri sağlık sorunun yoksa yapabilirsin
/ Günah değil diye okumuştum ne derecedir

O zaman gece herkez uyuduktna sonra yapmak daha mantıklı bana göre hem odaya biri girme olasılıgı azalır hemde özel şeyler görme olasılıgın artar düz mantık olarak![]()
Açıkcası Astral Seyahati araştırmaya başladığımdan bu zamana, hiç başkalarının özel hayatını düşünmedim düşünmem de + Astral seyahat tamamen düşünce gücüyle olan bi eylem olduğunda, ha bi kızlar yurduna gideyim vb durumlar olmuyor
yani tamamiyle anlık ve düşsel bir eylemdir astral seyahat 
Şahsen öyle bişey yapmış olsam ilk sevgilimi gözetlemeye giderdim ne yapıyor ne ediyor arada yoklamak lazımzaten astral seyahat gece yapılıyor, uzman olan biri konsantre durumuna göre gündüz de yapabilirAçıkcası Astral Seyahati araştırmaya başladığımdan bu zamana, hiç başkalarının özel hayatını düşünmedim düşünmem de + Astral seyahat tamamen düşünce gücüyle olan bi eylem olduğunda, ha bi kızlar yurduna gideyim vb durumlar olmuyor
yani tamamiyle anlık ve düşsel bir eylemdir astral seyahat
![]()

Belki düzgün yapan biri çıkarda yazar buraya 
Şahsen öyle bişey yapmış olsam ilk sevgilimi gözetlemeye giderdim ne yapıyor ne ediyor arada yoklamak lazım
- - - Eklendi - - -
Anlatım içinBelki düzgün yapan biri çıkarda yazar buraya
![]()
/
inşallah ben bi yapabilsem zaten forumu sallayacam ama yapamadım daha

İnşallah yaparsınyani arada bi gözetlemek lazım ne yapıyor ne ediyor kız milleti yani/
inşallah ben bi yapabilsem zaten forumu sallayacam ama yapamadım daha
![]()
![]()

Eğer olursa acaba gerçekte olan şeylerimi görüyoruz yoksa beynimizin oluşturduğu şeylerimibide nesnelere dokunup hareket ettirebilirsek bak gari sen
![]()

kaptan bi ara banada aynisindan oldu yükseliyor gibiydim korktum olmadi birden uykuya daldim buda astral seyahatla alakali olabilirmi