Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Sponsorlu Bağlantılar

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
çok güzl anlatım olmuş teşekkurler :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
bir türlü yapmadım birazda tırstım

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Saol :tşk:

Heroata

Heroata

Üye
Tamamini okuyamadm yapnayi dusunmyorm ama 13 yasnda biri yapablr mi :O gunah dgl mi? Baskalarnin ozel hayatini izleyeblrsn cnku :kop2:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Tamamini okuyamadm yapnayi dusunmyorm ama 13 yasnda biri yapablr mi :O gunah dgl mi? Baskalarnin ozel hayatini izleyeblrsn cnku :kop2:

:aha: :oha: :d: :kop2: hiç o açıdan düşünmemiştim :kıskıs: / 13 yaşında biri sağlık sorunun yoksa yapabilirsin :oke: / Günah değil diye okumuştum ne derecedir :bilmm :tebessüm:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
O zaman gece herkez uyuduktna sonra yapmak daha mantıklı bana göre hem odaya biri girme olasılıgı azalır hemde özel şeyler görme olasılıgın artar düz mantık olarak :islik

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
O zaman gece herkez uyuduktna sonra yapmak daha mantıklı bana göre hem odaya biri girme olasılıgı azalır hemde özel şeyler görme olasılıgın artar düz mantık olarak :islik

zaten astral seyahat gece yapılıyor, uzman olan biri konsantre durumuna göre gündüz de yapabilir :) Açıkcası Astral Seyahati araştırmaya başladığımdan bu zamana, hiç başkalarının özel hayatını düşünmedim düşünmem de + Astral seyahat tamamen düşünce gücüyle olan bi eylem olduğunda, ha bi kızlar yurduna gideyim vb durumlar olmuyor :D yani tamamiyle anlık ve düşsel bir eylemdir astral seyahat :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
zaten astral seyahat gece yapılıyor, uzman olan biri konsantre durumuna göre gündüz de yapabilir :) Açıkcası Astral Seyahati araştırmaya başladığımdan bu zamana, hiç başkalarının özel hayatını düşünmedim düşünmem de + Astral seyahat tamamen düşünce gücüyle olan bi eylem olduğunda, ha bi kızlar yurduna gideyim vb durumlar olmuyor :D yani tamamiyle anlık ve düşsel bir eylemdir astral seyahat :)
Şahsen öyle bişey yapmış olsam ilk sevgilimi gözetlemeye giderdim ne yapıyor ne ediyor arada yoklamak lazım :D

- - - Eklendi - - -

Anlatım için :tşk: Belki düzgün yapan biri çıkarda yazar buraya :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen öyle bişey yapmış olsam ilk sevgilimi gözetlemeye giderdim ne yapıyor ne ediyor arada yoklamak lazım :D

- - - Eklendi - - -

Anlatım için :tşk: Belki düzgün yapan biri çıkarda yazar buraya :)

yani arada bi gözetlemek lazım ne yapıyor ne ediyor kız milleti yani :kıskıs: / :rica: inşallah ben bi yapabilsem zaten forumu sallayacam ama yapamadım daha :) :)

crazynail1

Üye
Eğer olursa acaba gerçekte olan şeylerimi görüyoruz yoksa beynimizin oluşturduğu şeylerimi :) bide nesnelere dokunup hareket ettirebilirsek bak gari sen :D

kcsoft

kcsoft

Üye
vayy be

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Eğer olursa acaba gerçekte olan şeylerimi görüyoruz yoksa beynimizin oluşturduğu şeylerimi :) bide nesnelere dokunup hareket ettirebilirsek bak gari sen :D

Yapabilirseniz gerçekten olan şeyleri görüyoruz! + Malesef, astral seyahatte, hiç bir nesneye temas edemiyoruz :(

kcsoft

kcsoft

Üye
kaptan bi ara banada aynisindan oldu yükseliyor gibiydim korktum olmadi birden uykuya daldim buda astral seyahatla alakali olabilirmi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
kaptan bi ara banada aynisindan oldu yükseliyor gibiydim korktum olmadi birden uykuya daldim buda astral seyahatla alakali olabilirmi

Hani astral seyahati denerken mi oldu yoksa normal yatarken mi oldu? Uyurken olduysa ki bunun olması mümkün, çoğu insan farkında olmadan astral seyahati gerçekleştirirler bunun farkında olmadıklarından, gördüklerinin rüya olduğunu düşünürler, yaşadığınız farkında olmayışlıkla ola-gelen astral seyahat çıkışı olabilir :)

Üst Alt