Yav benim anlamadığım oyun neden bu kadar küçümsenmiş. Allah Allah.
Ayrıca hoş olabilir ama bende açıkçası bir asphalt 9 beklerim yani. O ayrı olur. Bakalım minecraft bize beleş gelecekmiş
Gelsinde millete azıcık hava basalım
Artık güzel bir gidişat var. Ms bu yıl çoook firma satın aldı. Hatta aldıklarını yazmışlar bayağı diziliydi.
Yakında güzel oyunlara da ek atar 

Biraz daha sabredelim, zaten sabırtaşıyız nasılsa bir şeycik olmaz bizeAynen abi orayı çözemedim . Java falan demişler ama bence gayet başarılı görünüyor grafikler. Hiçte kötü gelmedi banaAyrıca hoş olabilir ama bende açıkçası bir asphalt 9 beklerim yani. O ayrı olur. Bakalım minecraft bize beleş gelecekçim
Gelsinde millete azıcık hala basalım
Artık güzel bir gidişat var. Ms bu yıl çoook firma satın aldı. Hatta aldıklarını yazmışlar bayağı diziliydi.
Yakında güzel oyunlara da ek atar
Bu arada haber için
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

Biraz daha sabredelim, zaten sabırtaşıyız nasılsa bir şeycik olmaz bize![]()

Hangi Dünya'da Yaşıyorsun GençBeğenmedim java oyun gibi duruyorBana göre hala en kalitelisi most wantedKeşke EA games yeni bir NFS çıkarsa mobil platform için
Bekliyoruz portrait olmasın ama.Yakında oynayacaksın
Açıkcası Brother İn Arms Bende Tekrar Nokia Telefonlarda oynamak isterimOtobüste Trende Vs. Yerlerde Ayak Üstü Oynanabilirlik Açısından İyi Be Zorlu Bir OyunBu Oyun Neysede Neden "Brother İn Arms 3" Hala Çıkmadı Unutuldu Gitti

Bu serinlik o yüzden yani... Tamam tamam, çok vurmayın.Açıkcası Brother İn Arms Bende Tekrar Nokia Telefonlarda oynamak isterim
En son nokia 6600 2008 Yıllında Oynamıştım sonra Android'e Ne GÜnlerdi Be Ozaman'dan beri Nokia Fanıyım![]()