Haber Asphalt Overdrive Windows Phone'a Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
bence oyun harika teşekkürler

emz

emz

Üye
Yav benim anlamadığım oyun neden bu kadar küçümsenmiş. Allah Allah.

Aynen abi orayı çözemedim . Java falan demişler ama bence gayet başarılı görünüyor grafikler. Hiçte kötü gelmedi bana :oke: Ayrıca hoş olabilir ama bende açıkçası bir asphalt 9 beklerim yani. O ayrı olur. Bakalım minecraft bize beleş gelecekmiş:ehe Gelsinde millete azıcık hava basalım :eller: Artık güzel bir gidişat var. Ms bu yıl çoook firma satın aldı. Hatta aldıklarını yazmışlar bayağı diziliydi. :) Yakında güzel oyunlara da ek atar :ehe

Bu arada haber için :tşk:

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Aynen abi orayı çözemedim . Java falan demişler ama bence gayet başarılı görünüyor grafikler. Hiçte kötü gelmedi bana :oke: Ayrıca hoş olabilir ama bende açıkçası bir asphalt 9 beklerim yani. O ayrı olur. Bakalım minecraft bize beleş gelecekçim:ehe Gelsinde millete azıcık hala basalım :eller: Artık güzel bir gidişat var. Ms bu yıl çoook firma satın aldı. Hatta aldıklarını yazmışlar bayağı diziliydi. :) Yakında güzel oyunlara da ek atar :ehe

Bu arada haber için :tşk:

Biraz daha sabredelim, zaten sabırtaşıyız nasılsa bir şeycik olmaz bize :)

emz

emz

Üye
Biraz daha sabredelim, zaten sabırtaşıyız nasılsa bir şeycik olmaz bize :)

Abi vallahi daha beklemeden bir şey de hemen geldi diyemeyeceğim adamlar sayesinde beklemeden iş yapamaz olduk. Günlük işlerimde bile bazen bekleyeyim dediğim oluyor sayelerinde. :ehe
Ama umarım seneye sistemleri birleştirirlerse daha seri olmaları. Yoksa bu gidişle fıtık olucaz beklemekten.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Hmm oynanış videosuna baktımda sanırım subway surfers tarzında bir oyunmuş, o zaman gayet yeterli bir grafik sunuyor. Ben asphalt 8 in devamı sanmıştım o yüzden grafikleri beğenmemiştim.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: haber için

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Flappy bird'in oynanmışlığı, beğenilmişliği var beyler hatırlatayım.

Bu oyun simulation değil, ayrıca asphalt serisinin devamı niteliğinde değil, bir alt seviyeden olabilecek hafif bir oyun olması planlanmış bence.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Emre

Üye
Otobüste Trende Vs. Yerlerde Ayak Üstü Oynanabilirlik Açısından İyi Be Zorlu Bir OyunBu Oyun Neysede Neden "Brother İn Arms 3" Hala Çıkmadı Unutuldu Gitti
Açıkcası Brother İn Arms Bende Tekrar Nokia Telefonlarda oynamak isterim
En son nokia 6600 2008 Yıllında Oynamıştım sonra Android'e Ne GÜnlerdi Be Ozaman'dan beri Nokia Fanıyım :D

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Açıkcası Brother İn Arms Bende Tekrar Nokia Telefonlarda oynamak isterim
En son nokia 6600 2008 Yıllında Oynamıştım sonra Android'e Ne GÜnlerdi Be Ozaman'dan beri Nokia Fanıyım :D
Bu serinlik o yüzden yani... Tamam tamam, çok vurmayın. :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şahsen hoşuma gitti bu tarz oyunlara örnek temple run,subway surfers bu oyunlar bi ara dünyada çok moda oldu..Belli mi olur belki buda tutulurda çok zor :)