Asphalt 8: Airborne v1.0.0

arkadaşlar biri bana Allah rızası için yardım edebilirmi lütfen şimdi herkez cd fart android abb falan bahsediyorda ben bilgisayara s4 baglıyorum hafıza kartına giriyorumda burada android diye bi klasör yok o dedikleriniz benim telin hafızasında nasıl olacak bu iş pm atın veya buradan yazın lütfen

Tepkiler: muslumcu46
Motoluxe Açarmı Acaba Google Play Uyumsuz gösteriyor Ama Denesemmi ? Bu Aralar Fazla Yüklendk Ama İndirsemmi Acaba

Arkadaşlar bütün yorumları tek tek okudum discoveryde yüksek - orta da kasıyor acaba sürümde mi sorun var yoksa başka bir şey mi var ( max payne , gangster vb oyunları kasmadan oynadığım için bi acayip geldi bunu kasması ) şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Oyunda Optimizasyon Sorunu Olabilir Google Play'de Uyumlu Göstermeyen Cihazda Bile Oynanabiliyor Ama 4 Çekirdekli Telefonda Oynanmıyor... Ben Upgrade Bekliyecem..

Hocam telefondan bir ekran görüntüsü atmanız mümkünse yardım olayım ben .

- - - Eklendi - - -

Hocam oyun bende yağ gibi akıyor diğer discovery kullanıcılarındanda aynı şikayeti alıyorum ya bende bir sorun var sizde anlayamadım bu işi ben

agoin

Üye
Evet aynı sorun bendede var nasıl olacak

hay masallaaaah

Tepkiler: ANIL ve muslumcu46

Tepkiler: codblackops2

Ne kadar pil tüketiyor sorusuna gelirsek..note 2 de 75 dk oynamayla pilim % 73ten % 25e düştü. Normal mi telefon ısısı da 35 dereceyi geçmedi. .

Tepkiler: ANIL ve muslumcu46
Paylasim yapan arkadaşımıza Teşekkürler. Ama ben yine beğenmedim. Asphalt serisi 8 de bile basitlikten kurtulamamiş görsellik konusunda. Araçlar yine kagit gibi. Saçma sapan uçuşlar araçların dagilmalari. Gercekligi ne zaman yakalayacak merak ediyorum.

- - - Eklendi - - -
iyide kardeşim madem öyle neden herkez cd kard android data içine atın diyo anlamadım ben burada dene cd card hafıza kartı degilmi

- - - Eklendi - - -
iyide kardeşim madem öyle neden herkez cd kard android data içine atın diyo anlamadım ben burada dene cd card hafıza kartı degilmi

Hayır abicim sd kart telefonun kendi hafızasıdır external sd ise hafıza kartıdır . Hafıza kartınızda yer var ise Oyunun datasını Android/obb klasörüne atın ve oyunu yükleyip oyunun keyfini çıkarın
Bu arada oyun internet gerektirmiyor ilk açılışta olsa internet bağlantısı istemiyor.

- - - Eklendi - - -

,
- - - Eklendi - - -
bak sende diyorsunki hafıza kartında yer var ise android datasına atınız abi hafıza kartında yer var ama öyle bi klasör yok anladın

,
- - - Eklendi - - -
bak sende diyorsunki hafıza kartında yer var ise android datasına atınız abi hafıza kartında yer var ama öyle bi klasör yok anladın

Anladım abi ben seni , hafıza kartına atman için çeşitli işlmeleri yapman lazım oda uzun sürer . Sen telefon hafızasına at keyfine bak