Hayır abicim sd kart telefonun kendi hafızasıdır external sd ise hafıza kartıdır . Hafıza kartınızda yer var ise Oyunun datasını Android/obb klasörüne atın ve oyunu yükleyip oyunun keyfini çıkarın
Bu arada oyun internet gerektirmiyor ilk açılışta olsa internet bağlantısı istemiyor.
- - - Eklendi - - -
Bataryanda sorun olmasin?? Ne bileyim 43e indikten sonra kapanmıştır felan..adim gibi eminimki Asphalt 8i 1 saatte % 7 Şarjla calistiran telefon diye birşey yoktur.imkansizdir.amacim discoyu kötülemek veya samsungu ovmek degil ama zor çok zor
Yok estağfurullah hocam ama ben ciddiyim gerçekten 50 den 43 e düştü pili gerçekten çok iyi bir video bile çekebilirim inanmıyorsanızbenimde amacım discoveryi övüp diğer telefon markalarını kötülemek değil
- - - Eklendi - - -
[/URL][/IMG]
Evet hocam phone yazan yere girin Android/obb klasörünün içine datayı atın oyunu yükleyip keyfinize bakın![]()
tamam kardeşim peki bu işlemi hafiza kartına yapmak için root falanmı atmamız lazım
tamam kardeşim eyvallah şimdilik yetiyorda bi iki oyun yüklesek yetmez ben bi araştıriyim yinede sagolHocam bildiğim kadarı ile root lazım değil ama s4 te nasıl oluyor onu araştırmanız lazım hafızanız yetiyor ise boş yere zaman kaybetmeyin .
tamam kardeşim eyvallah şimdilik yetiyorda bi iki oyun yüklesek yetmez ben bi araştıriyim yinede sagol

Motoluxe Açarmı AcabaGoogle Play Uyumsuz gösteriyor Ama Denesemmi ?
Bu Aralar Fazla Yüklendk Ama İndirsemmi Acaba
![]()

Discovery'de düşük güç tüketimli A7 işlemci olduğu için batarya performansı iyidir. 1 saat için %7 evet pek inandırıcı değil eğer öyle ise oldukça iyi![]()

Oyunda kasma yapmaz sarji somurmez e o zaman samsung niye a9 vs. Kullanıyor![]()
Discovery'nin en büyük artısı gpu'su. PowerVR 544MP kullanan cihazlarda oyun konusunda çok sıkıntı yok.Discovery'de düşük güç tüketimli A7 işlemci olduğu için batarya performansı iyidir. 1 saat için %7 evet pek inandırıcı değil eğer öyle ise oldukça iyi![]()

Başta bende inanmadım ama gerçekten şarjı az tüketiyor asphalt 8 , modern combat 4 için aynı şeyleri söylemek çok zor veya şarj %80 de iken yaklaşık 2 saat oynuyorum ve 45 -50 lere iniyor hafifte ısınmalar oluyor![]()
Normal bence.

Başta bende inanmadım ama gerçekten şarjı az tüketiyor asphalt 8 , modern combat 4 için aynı şeyleri söylemek çok zor şarj %80 de iken yaklaşık 2 saat oynuyorum ve 45 -50 lere iniyor hafifte ısınmalar oluyor![]()
Başta bende inanmadım ama gerçekten şarjı az tüketiyor asphalt 8 , modern combat 4 için aynı şeyleri söylemek çok zor şarj %80 de iken yaklaşık 2 saat oynuyorum ve 45 -50 lere iniyor hafifte ısınmalar oluyor![]()

Senin ekran büyük, benim ekran FHD bunlar etkiliyor işteDiscovery'nin en büyük artısı gpu'su. PowerVR 544MP kullanan cihazlarda oyun konusunda çok sıkıntı yok.
s4te durum nasil a8 ne kadar götürüyor
Normal bu değerler. Ayrıca mobilde o kadar uzun oyun oynamak batarya için sağlıklı değil.

Mc4ü ben 2 saat oynasam rahat % 70 gider..kaldiki açıldıktan 5 dakika sonra isinir telefon. Ama ne kadar isinirsa isinsin kasmiyor..peki wifi ile internette gezildimi sarj nasil gidiyor atiyorum 15 dk gezdim % 5 gitti vs gibi. Bilgilendirirmisin..![]()
![]()
s4te durum nasil a8 ne kadar götürüyor

Bir kere uyardı telefon yaklaşık 3 - 3,5 saat modern combat 4 oynadım pil çok sıcak çıkarın diye bir daha o kadar uzun süre oynamadım hocam![]()