codblackops2
Üye
S4'te A7 ve A15 var tabi oyunda A15 kullanıyor daha fazla güç tüketiyor. Tam bi değer veremicem şuan sonraki oyunda veririm
Ben en fazla 1 saat MC4 oynadığımı hatırlıyorum![]()
Desene samsung bize daha doğrusu bana kazık attı

S4'te A7 ve A15 var tabi oyunda A15 kullanıyor daha fazla güç tüketiyor. Tam bi değer veremicem şuan sonraki oyunda veririm

15 dk oynadım %4 şarj gitti![]()

Isınma varmıydı hocam 1 saatin sonunda
şarjı mı bitti telefonun yoksa
s4 te kral şimdi yav![]()

Kasma , ısınma varmı ?
grafik ayarları ne durumda ona göre sözlümün tele indirem oynasın![]()

Oyunu başladıktan kısa bi süre sonra ısınıyor zaten ama sürekli artmıyor sabit kalıyor. Benim şarj sorunum yok 4 gün gördüm ben S4 ile![]()
valla helal olsun o zaman samsung'a benim gördüğüm duyduğum şarjı en çok giden android telefon çünkü 
Rom atılı da kasma ısınma yok

Sanmıyorum ama şarj daha fazla yer

O zaman s4 reisimize saygılarımızı sunalım şarj 4 günvalla helal olsun o zaman samsung'a benim gördüğüm duyduğum şarjı en çok giden android telefon çünkü
![]()

Tabi çok yoğun kullanımda 4 gün imkansız. Her şey kullanıma bağlı. 4 saatte de bitirebilirsin 4 günde de
Buyrun 4 gün ekran açık kalma süresi 3 saat
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konu içeriğinden uzaklaşmayalım yalnız![]()

en hızlı inen site hangisi
arkadaşlar oyunu indirdim önce apk yı yukledim sonra sdkart-android-obb nin içine attım.
oyuna girince kontrol yapıyor sonra tamam butonu cıkıyor. Tıklayınca game loft ekranında beklerken çıkıyor oyunda sebebi nedir?
1 dk sonra htc one ile deyiceğim inş çalışır =)