Asphalt 6 HD 1.00 s^3 Belle ve Belle FP1 uyumlu(Yeni link kasma çok az)

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 6 HD 1.00 s^3 Belle ve Belle FP1 uyumlu(Yeni link kasma çok az)
İlk önce belirteyim yeni çıkmadı ama hem forumdaki link kırık hem de oyunu yükleyip denedim forumdakine göre kasma çok az

NOT:Daha az kasması için ekran parlaklığını extra buttons veya başka bir uygulamayla en aza düşürün ısınma sorunu azalır performans daha yüksek oluyor

link alıntıdır ama tarafımdan oyun denenmiştir

• Beğen
Tepkiler: 123456hsn123456

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
ben kastığına rastlamadım ama neyse :tşk:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
mferdi

mferdi

Üye
Tşk arkadaş
şimdi ashart 7 gündemde ve kısa bir zamanda düşer ;)

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
asphalt 7 nin javası bile çıkmayacak kaldıki symbiana hd si çıksın symbiana hd oyun beklemeyin bu saatten sonra anca java

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim de söyleyen mferdi sağlam symbiancı ama nerden duydun çıkarsa telefonu yalarım

- - - Eklendi - - -

youtubede n8 ile oynuyo adam

mferdi

mferdi

Üye
Sağlam tüyolarım var rus bir arkadaştan duydum ve gördüm eğer ben konuşuyosam bos değildir arkadaşlar

• Beğen
mferdi

mferdi

Üye
asphalt 7 nin javası bile çıkmayacak kaldıki symbiana hd si çıksın symbiana hd oyun beklemeyin bu saatten sonra anca java

arkadaşım ashart 7 önce symbian için yapılmiş ama ashart 6 da ilgi az olunca androide dönmüş ve tekrar şimdi symbiana geliyor ;)

- - - Eklendi - - -

Ashart 5 istanbul ankara ve anntalya yolunda yarıştırcam az kaldı
ve görün o zaman gerçekçiliğimi ;)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve achambo
achambo

achambo

Üye
arkadaşım ashart 7 önce symbian için yapılmiş ama ashart 6 da ilgi az olunca androide dönmüş ve tekrar şimdi symbiana geliyor ;)

- - - Eklendi - - -

Ashart 5 istanbul ankara ve anntalya yolunda yarıştırcam az kaldı
ve görün o zaman gerçekçiliğimi ;)

öyleyse :dance::dance:

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ankara ıstanbul yarışınca yarışınca yeni oyunmu oluyor var sayılan oyunu modluyorsn kaldıki mod oyun zevk vermez :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ferdi ne konuştuğunun farkındamısn bi aşağılara bak ne konuşuyorsun asphalt 7 mod olduğunu idda eden yok zaten :oke:

arslanla

arslanla

Üye
asphart değil asphalt olacak bi de asphalt 7 HD bu saatten sonra symbiana hayatta gelmez...

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
videosu var adam takır takır oynuyo valla ama nasıl çıkcak ne zaman düşer kim çıkarcak?

mferdi

mferdi

Üye
videosu var adam takır takır oynuyo valla ama nasıl çıkcak ne zaman düşer kim çıkarcak?

maxipman ismini bilmiyorum arkadaşım ama söz veriyorum ilk paylaşan ve sızdıran siteye ben olucam ;)

PixelWolf

Üye
Güzelmiş.

Üst Alt