programı ekleyen arkadaşa paylaşımı için teşekkür ederim ama, programın about kısmına girince Listen diye bir menü olması gerektiği söyleniyor View menüsünden sonra ki kuranı kerimi dinleyebilmemiz için o menü şart. ama neyazıkki yüklediğimiz uygulamada lesten diye bir bölüm yok. Kişisel fikrim program eski sürüm sadece okumak için olan versiyonu. Bir diğer versiyonunda listen menüsü eklenmiş olabilir. şimdi onu araştırıyorum eğer bulabilirsem ekleyeceğim yada yapabilen biri varsa burada anlatırsa çok güzel olur. yalnız programın kötü tarafı kurarken ingilizce olarak bu programı çalmanın kul hakkına girdiği ve Allah'ın herşeyden haberdar olduğu gibi şeyler yazıyo ben sildim açıkcası..
saygılar.
arkadaşlar ben başka bir siteden buldum bazı eksik dosyalar varmış onları ekleyince sesli dinleme oluyor onları aşagidaki adrese upload ettim,açıklamada ekledim şimdiden iyi dinlemeler
1--- ASGATech.Quran.v2.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.*******-illusion.sis programı hafıza kartına kurun
2--- hafıza kartına "ASGAQuraan" adında bir klasör oluşturun
3--- 002.nar adlı dosyayı oluşturdugunuz "ASGAQuraan" klasöre kopyalayın
4--- "2" adlı klasörü de oluşturdugunz "ASGAQuraan" adlı klasöre kopylayayın
5--- ve ses dosyalarınıda "ASGAQuraan\2" adlı klasöre kopyalayın (yani yukarıda kopyaldıgınız "2" adlı klasörün içine)
1--- ASGATech.Quran.v2.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.ed-illusion.sis programı hafıza kartına kurun
2--- hafıza kartına "ASGAQuraan" adında bir klasör oluşturun
3--- 002.nar adlı dosyayı oluşturdugunuz "ASGAQuraan" klasöre kopyalayın
4--- "2" adlı klasörü de oluşturdugunz "ASGAQuraan" adlı klasöre kopylayayın
5--- ve ses dosyalarınıda "ASGAQuraan\2" adlı klasöre kopyalayın (yani yukarıda kopyaldıgınız "2" adlı klasörün içine)
ben kurarken sorry not compatible device! ınstallation will be abortes. şeklinde uyarı geliyor ve yüklendi diyip yüklemiyor. yardım ederseniz sevinirim