Artık paylaşım yapmıcam açtığım konular çôp kutusuna taşinıyooo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
Düşünce özgürlüğü tabi ,sakin olmak lazım.Konu da benim adım geçmeden nereden böyle bir kanıya vardınız anlamıyorum.Yöneticiler ile ilgili sıkıntınız varsa bu konuda ''bence yöneticiliği kaldırmaz'' gibi ifadeler kullanmak yerine direk adminlere mesaj atın şu yöneticiliği kaldırmaz deyin onlar da durumu değerlendirirler zaten.Yani yöneticiler ile ilgili sıkıntılarınızı direk adminlere bildirin.

Forum da olan bir konu açılır ayrıca görsel bile eklenmez ve konu çöpe gider.Bundan sonra yapmanız gereken konu açmadan önce çok iyi bir şekil de arama yapmak ve görsel eklemek olacaktır.

Paylaşım yapmaya küsmene gerek yok.Konu açmadan önce dediğim şeyleri gözden geçirmen ve uygulaman yeterli olacaktır.

Benim de forum da ilk açtığım konu çöpe gitmişti düşün bak ilk açtığım konu hevesle açıyorsun ve konu çöpe gidiyor.Ama ben küsmedim elimden geldiği kadar paylaşım yapmaya çalışıyorum.

Kimsenin bu tip şeyler için küsüp gitmesini istemeyiz .Hele ki o kişi foruma paylaşım yaparak destek olmak istiyorsa :oke:

Umarım dediklerimi anlamışsındır kardeşim :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Paylaşıldığı gerekçesiyle konularınız(2 adet) çöpe alınmış. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, veya bir yöneticimiz hakkında şikayetiniz var ise forumun alt kısmında bulunan iletişim kısmından bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Teşekkürler,
Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt