By_AbDuLLaH
Üye
Daha önceden paylaşılmış bir konuyu tekrar açtığınız için çöpe alınmış. Bizim de yardım etmekten başka amacımız yok. Konu açmadan önce arama yaparsanız sorun olmaz, iyi forumlar![]()

nfs run wardı ama nokıa s60v5 lerde kasıyodu bende oyunu çôzunurlugüyle oynadım hiç kasma yoktu hadi nfs run forumda ismi bulunduğu icın onaylanma diyelim peki nfs most wanted...nfs run var ki zaten hem googlede bile bulamadım diyorsun sana vahiy olarak mı geliyo:

kardeşım run u deil most wanted ı bulamadım 360x640nfs run var ki zaten hem googlede bile bulamadım diyorsun sana vahiy olarak mı geliyo:
Belki EA' dan tanıdıkları vardır.![]()
Belki EA' dan tanıdıkları vardır.![]()
Bişi dememe gerek kalmadıDaha önceden paylaşılmış bir konuyu tekrar açtığınız için çöpe alınmış. Bizim de yardım etmekten başka amacımız yok. Konu açmadan önce arama yaparsanız sorun olmaz, iyi forumlar![]()

Bişi dememe gerek kalmadıDaha önceden paylaşılmış bir konuyu tekrar açtığınız için çöpe alınmış. Bizim de yardım etmekten başka amacımız yok. Konu açmadan önce arama yaparsanız sorun olmaz, iyi forumlar![]()

adam tepkisini dile getirdi yönetici bilgi verdi masallah herkes aynı cevabı veriyor adam tamam uzatmayın diyor herkes yukleniyor adamı sogutmayin

kimsenin yüklenmesinede gerek yok zaten bir konu çöpe taşındığı zaman konu sahibine mesaj gider konunuzu şu kişi çöpe aldı diye Sizde bu kişi ile irtibata geçebilirsiniz ve yanlışlık varsa düzeltilmesini istersiniz ama öyle yapmayıp konu açarsanız hak verenler olduğu gibi yüklenenlerde çıkacaktır doğal olarak