Artık paylaşım yapmıcam açtığım konular çôp kutusuna taşinıyooo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
    Konu Sahibi
Artık paylaşım yapmıcam açtığım konular çôp kutusuna taşinıyooo
Arkadaslar forumda olmayan seyleri paylaşıyorum ama ndense hep çöp kutusuna gidiyo bnim hiç bi amacım yok size yardımcı olmaktan baska ,maxicep benim gibi amatör bir kullanıcıdan bisey kaybetmez ama yinede olsun

ANIL

ANIL

Admin
Daha önceden paylaşılmış bir konuyu tekrar açtığınız için çöpe alınmış. Bizim de yardım etmekten başka amacımız yok. Konu açmadan önce arama yaparsanız sorun olmaz, iyi forumlar :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Daha önceden paylaşılmış bir konuyu tekrar açtığınız için çöpe alınmış. Bizim de yardım etmekten başka amacımız yok. Konu açmadan önce arama yaparsanız sorun olmaz, iyi forumlar :)

Link kırıkta olabilir. :naughty:

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım ama yoq forumda google da bile bulamamıştım ama boşwer öylesine yazdım kafam bozuldu hep anılbaran atıyo çöpe nfs run ı paylaştım attı çöpe şimdide nfs most wanted ı paylaştım onuda attı ara istersen varsa link ver bende indircem :) nfs run wardı ama nokıa s60v5 lerde kasıyodu bende oyunu çôzunurlugüyle oynadım hiç kasma yoktu hadi nfs run forumda ismi bulunduğu icın onaylanma diyelim peki nfs most wanted...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bir konu çöpe taşınıyorsa ya konu tekrarı vardır yada konuda eksik bir şeyler vardır.
Yararlı bir paylaşım niye çöpe taşınsın

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
    Konu Sahibi
Neyse hadi öle olsun :)

- - - Eklendi - - -

Neyse hadi öle olsun :)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
yaren_dede

yaren_dede

Üye
abdullah konularına resim eklemeyi dene belki konuların o zaman onaylanır.

• Beğen
By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
    Konu Sahibi
Tmm tmm eklerim, sakin olun hepiniz toplandınız o kadar bytecek bişey yok :)

- - - Eklendi - - -

Tmm tmm eklerim, sakin olun hepiniz toplandınız o kadar bytecek bişey yok :)

Joker.

Joker.

Üye
nfs run var ki zaten hem googlede bile bulamadım diyorsun sana vahiy olarak mı geliyo :ehe:

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
    Konu Sahibi
nfs run var ki zaten hem googlede bile bulamadım diyorsun sana vahiy olarak mı geliyo :ehe:
kardeşım run u deil most wanted ı bulamadım 360x640

- - - Eklendi - - -

Belki EA' dan tanıdıkları vardır. :hmmm

- - - Eklendi - - -

Belki EA' dan tanıdıkları vardır. :hmmm

Bir paylasım yapmam için ea dan bi tanıdıgım olması yada vahiymi gelmesi lazım arayın googlede varmı 360x640 nfs most wanted
Link:

anılbaran

anılbaran

Üye
Bişi dememe gerek kalmadı :oke:

- - - Eklendi - - -

Bişi dememe gerek kalmadı :oke:

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
adam tepkisini dile getirdi yönetici bilgi verdi masallah herkes aynı cevabı veriyor adam tamam uzatmayın diyor herkes yukleniyor adamı sogutmayin

• Beğen
Tepkiler: Dede
By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
    Konu Sahibi
adam tepkisini dile getirdi yönetici bilgi verdi masallah herkes aynı cevabı veriyor adam tamam uzatmayın diyor herkes yukleniyor adamı sogutmayin

sagol kardeşım Ya en sonunda beni anlayan biri çıktı :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kimsenin yüklenmesinede gerek yok zaten bir konu çöpe taşındığı zaman konu sahibine mesaj gider konunuzu şu kişi çöpe aldı diye Sizde bu kişi ile irtibata geçebilirsiniz ve yanlışlık varsa düzeltilmesini istersiniz ama öyle yapmayıp konu açarsanız hak verenler olduğu gibi yüklenenlerde çıkacaktır doğal olarak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşımız sitemini ve eleştirisini bildirmiş ve kendisine gereken aciklama yapilmiş fazla uzatmaya gerek yok:oke:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Konu açmaya ve üyeler ile tartışmaya gerek yoktu yöneticilere PM atabilirdin. :oke:

:locked:

Joker.

Joker.

Üye
Hakkatten nerden buloyon meraj ettin
Sefan .ru mu :)
HPWAPMI
Vb

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Anılbaranın ben kaldırabildiğini düşünmüyorum, yöneticiliği. Bu konuda aynı fikirdeyiz.

• Beğen
yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
kimsenin yüklenmesinede gerek yok zaten bir konu çöpe taşındığı zaman konu sahibine mesaj gider konunuzu şu kişi çöpe aldı diye Sizde bu kişi ile irtibata geçebilirsiniz ve yanlışlık varsa düzeltilmesini istersiniz ama öyle yapmayıp konu açarsanız hak verenler olduğu gibi yüklenenlerde çıkacaktır doğal olarak

belki pm attı cevap alamadı yada aldı ama aciklayici olmadı
belki atmadi bilmiyordu

- - - Eklendi - - -

sonuçta yönetici cevap vermiş oda tamam demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt