bozkirdangelen
Üye
Değerli kardeşim,wp nin magaza umut verici degil app store kullanicilari genel olarak yagli musteri zaten , google play desen 1 milyar indirmeyi goren uygulamalar var wp magaza hem kullanici sayisi olarak yetersiz hem de hep kuru musteri . Ben boyle dusunuyorum uzun zaman wp kullandim. En gec guncellemeyide wp aliyo platformlar arasinda.
insanlar her telefon alısıyor zamanla senın telefon ozelııgı nedır wp alısınca androıd kullanmak zor olur dusuk fıyatlı androıdLumia telefon ile android telefonum var. Lumia 635 telefonum var. Daha bir gün kasma yapmadı. Ekran camı süper. Fiyatı 500 tl civarında. Aynı ücretteki bir android telefonla kıyaslanamaz. Tek eksiği programlardaki yetersizlik. Kullanım kalite 10 numara. Biraz alışmak gerekiyor sadece.
Konu Kapanacak gibi değil..Konu Kapanmadımı Hala
Bana kalırsa bugün bir lumia alacak olsaydım kesinlikle giriş seviyesi bir cihaz alır,yılbaşına kadar sistemin ve mağazanın gelişimini takip ederdim,nihai kararımı ondan sonra verirdim .
Benim kast ettiğim sistem herhangi atılım yapacak mı yapmayacak mı.İste o kadar kolay degil .
Ucuz modellerde kisitlilik cok oldugundan guncel durumu veya gelecek yenilikleri tam anlamiyla kavrayamazsin.
Ornegin bazi uygulama ve oyunlari kullanamamak gibi . .
1520 ve 930 sağlam donanıma sahip güçlü cihazlar,bunları amiral gemiden saymıyorsun sanırımwp biraz hızlı geliş se ve amirel gemili telefon olsa iyi olurdu wp yavasta olsa gelısıyor ama hıc dogru duzgun amırel gemılı telefon yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?