bozkirdangelen
Üye
valla o kısmınıo bilmem sonuçta fiyat politikasını belirleyen ms dir. sisteme baktınızmı blackberry telefonları kimsenin almaması lazım (zaten pek alanda kalmadı sanırım) neredeyse iphone fiyatlarına satılıyor. fiyat birde toplam satış miktarı ile alakalıdır diye tahmin ediyorum lg g2 ler ve xperia z1 ler muadillerine göre daha iyi fiyatlara sahip telefonlar. lumialar bencede donanım özelliklerine göre pahalı duruyorlar bir miktar ama 2. ellerdie ucuzlamıyor. 999tl lik l 830 2. eline 850tl istiyorlar.suan ıcın 1500 tl alınabılırmıkı sıstem tam gelısmemısken
suan ıcın bence en fazla 1000 tl verılır wp ıcın sıstem gelısmeden
bana gore suan ıcın wp tercıh edılmeme nedenı magaza gelısmemesı yoksa suan ıcın wp8 de guzel uygulama sıkıntısı olmasa cogu kısı wp kullanır bırazda donanım olarak gelıstırmelı telefonları 1000 tl ustunde sattıgı telefonlardaArkadaşlar mağazanın düzelmesi microsoft için o kadar üstesinden gelinemeyecek bir sorun değil..
En önemli şey
1- İşletim sistemi
2- Fiziki yapı(Telefon ve parçaları)
Bunların ikisi sağlam, albenili ve geniş çevreye hitap edecek kadar albenili olursa
Mağazayı canlandırmak kolay,
yeterki geliştiricilerin önü açılsın, onlara para akıtılsın..
Mağaza 1 ayda istenilen seviyede ayağa kaldırılır.
Microsoft şu anda 1 ve 2 nci maddelerle ilgili uğraşıyor..İkisi tamamlandıktan sonra mağazada da tamamlanır.
bulabilirsem eklerim buraya çok fazla resim varda bendeduvar kağıdını nerden bula,bilirim?
1520 ler hepsiburada.comda satışta yeniden 1500tl lerde bir fiyatı var.
Şimdi bu biraz şahsi bi düşünce olmuş genel olarak kesinlikle dogru degil tamam marketten yana sıkıntılar ve bi kaç önemli uygulamanın sorunları var bu biraz can sıkıcı bi durum umuyoruz wp10 la çözerler ama cihazlarda çıktıgı dönem için gayet parasını hak eden ve en azından o özelligi hissettiren cihazlar oldu örnegin ben hala 4 mikrafonlu telefonlar göremiyorum diger platformlardabana gore suan ıcın wp tercıh edılmeme nedenı magaza gelısmemesı yoksa suan ıcın wp8 de guzel uygulama sıkıntısı olmasa cogu kısı wp kullanır bırazda donanım olarak gelıstırmelı telefonları 1000 tl ustunde sattıgı telefonlarda
duvar kağıdını nerden bula,bilirim?
1520 ler hepsiburada.comda satışta yeniden 1500tl lerde bir fiyatı var.
bende bu nokia savunuculugunu anlayamıyorum telefon iyiyse alır kullnırım nerden geliyor insanların bu kendi kullandıgı malı başkalarına beğendirme aşkıKime nokia desem lumia berbat diyor . Nokia android ile gelecek diyorum . Gelse de artık boş deniyor . Yani akıllarda şu an nokia ölü
"Lumia berbat" diyenler önyargılı ya da kötüleme kampanyası piyonları gibi.Kime nokia desem lumia berbat diyor . Nokia android ile gelecek diyorum . Gelse de artık boş deniyor . Yani akıllarda şu an nokia ölü
Lumia Talkman ve Cityman gelecek üst ve orta segment olarak onun dışında bizleri pek ilgilendirmesede acer bir kaç telefon piyasaya sürdü onlarada https://www.maxicep.com/forum/konu/...e-ile-gelen-ilk-akillisini-lanse-etti.957901/ burdan bakabilirsin konuda hepsi mevcutbu yıl pıyasaya hangı telefonlar cıkacak arkadaslar wp 10 olu
benım zaten en fazla kullandıgım 5 uygulama var ve en cok facebook gırerım ve maxicep gunluk dolaşırımoyun ve uygulama takıntın yoksa ve ilk yorumda serd edilmiş olduğu gibi 900 lira altı bir bütçeye sahipsen lumia alınır. ben şahsen lumia dan sonra androidli bir telefon kullanasım gelmiyor. şarj süresi diğerlerinkine nazaran cidden çok iyi
Şu anda ya da yakında çıkacak cep telefonlarında şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabileceğine dair bir haber duymadım.benım zaten en fazla kullandıgım 5 uygulama var ve en cok facebook gırerım ve maxicep gunluk dolaşırım
oyun cok oynamam oyle ahım sahım uygluma seven bırı degılım dır ama telefon kullanmayı severım uygulamadan cok kendı yazılım ve kamarası severım
arkadaşlar suan yada cıkacak hangı lumıa serısınde gsm uzerınden goruntulu gorusme vardır yoksa sadece uygulama ıle mı goruntulu gorusme yapılabılıyor
kasımda yada aralıkta telefon almayı dusunuyorum uzun sure gıdecek bı telefon olmalı ayrıca bılgı ıcın teşekkurlerŞu anda ya da yakında çıkacak cep telefonlarında şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabileceğine dair bir haber duymadım.
Sanıyorum bu microsoft politikası.
Güncelleme konusunu bilmem ama ben 520 ye bile güncelleme firmaya güvenirim. Cihazda kalmıyor etmiyor her cihazları hızlı güncellemelerle bile hızlanabiliyor diyebilirim . Mağaza konusuna gelirsek şu an wp 7 yi yok sayarsak iyi gidiyor gibi müthiş değil instagram sinir bozucu biçimde hala beta da . Youtube uygulaması yok . Bunlar bir bela ama hızlı. Hangisi önemli bu biraz kullanıcı tercihine kalmış.wp nin magaza umut verici degil app store kullanicilari genel olarak yagli musteri zaten , google play desen 1 milyar indirmeyi giren uygulamalar var wp magaza hem kullanici sayisi olarak yetersiz hem de hep kuru musteri . Ben boyle dusunuyorum uzun zaman wp kullandim. En gec guncellemeyide wp aliyo platformlar arasinda.
Nokia, sadece
giriş seviyesi temel cep telefonlarıyla
gelişmekte olan pazarlarda varlığını
sürdürüyordu. Ancak firmanın 2 yıllık ticari yasağının bitmesiyle yeni Nokia
modelleri ortaya çıkmaya başladı. Bu
modellerden ilki Android işletim sistemi
kullanan Nokia C1 modeli oldu.
bugün ortaya çıkan fotoğrafa
göre ekran 1080p yani 1080 x 1920
çözünürlükte görünüyor. Android 6.0
Marsmallow işletim sistemine sahip
olan Nokia C1 modelinde Intel Atom işlemci ve 2 GB RAM olacak.
geçte olsa her telefon güncelleme alması ben ce iyi bir şeyGüncelleme konusunu bilmem ama ben 520 ye bile güncelleme firmaya güvenirim. Cihazda kalmıyor etmiyor her cihazları hızlı güncellemelerle bile hızlanabiliyor diyebilirim . Mağaza konusuna gelirsek şu an wp 7 yi yok sayarsak iyi gidiyor gibi müthiş değil instagram sinir bozucu biçimde hala beta da . Youtube uygulaması yok . Bunlar bir bela ama hızlı. Hangisi önemli bu biraz kullanıcı tercihine kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?