Öneri artık lumıa alınabılır mı

lumia alınır mi ?

• lumia alınabılır

Kullanılan: 6 18.8%
  • lumıa alınmaz

Kullanılan: 13 40.6%
  • wp 10 li lumia lar alınabılir

Kullanılan: 15 46.9%

• Kullanılan toplam oy
    32

phasan

Üye
    Konu Sahibi
aynen cogu androıd de o sorunlar var

Eğer WPhone ye şöyle bir bakayım diye bir düşünceniz var ise ikinci el L 535 öneriyorum.(350 civarında ve her bakımdan da iyi, ön kamera yetersizliğini saymazsak ki o da gerekli mi bilmem..sadece selfi için)
Bir süre bunu kullanmanızı ve sonra da yeni nesil WPhoneler çıkınca onları almanızı öneriyorum..
yok olmaz diyorsanız Lumia 640 XL i öneriyorum.

Tepkiler: kaankulahli

ON9

Üye
XP Versiyon yapsın wp söz alıcam "wp telefon"
ama wp8 - 9- 10 yapçaksa çöp
Çok ararsan bulabilirsiniz. Samsungun 2006-7'lerde vardı. Xp'nin basmatik ekranlısı. Yanlış hatırlamıyorsam windows Mobile 6.5 idi benim gördüğüm. Windows da çareler tükenmez anlayacağınız.

Tepkiler: cyborg78

MaxipmaN

Üye
instagram betadan çıktı m?

phasan

Üye
    Konu Sahibi
lumıa larda genelde cogu uygulama beta dıye bılıyorum wp 10 da lumıa lar duzelmez ıse hıc bır zaman gelısmez

phasan

Üye
    Konu Sahibi
peki hepsi wp10 alır mı suan alınsa telefonlardan bırı

Windows Phone bölümüne hayranım herkes mi en iyi şekilde bilgili olur saygıdan kusur etmez.

Seni bile bu bölüme çektiysek demek ki doğru işler yapıyoruz
Wp kullanıcıları objektif olur. Eğriyi eğri, doğruya doğru derler. (Cep telefonu genelde zamanında bayağı yorumlarda karşılaştık)

Tepkiler: teknolojibaronu, oznkrts ve kaankulahli

Rygebin

Üye
Öyle birşey ki her okuduğumda wp gönderilerini alasım geliyor. Android kullanıyorum ama bir daha wp alıcam

Tepkiler: Esendağlı
Öyle birşey ki her okuduğumda wp gönderilerini alasım geliyor. Android kullanıyorum ama bir daha wp alıcam

Elimde en düşük modellerinden 620 vardı. 2sene de kasma donma yaşatmadı.
Şimdi note 4 replika android cihaz var. En hafif arayüz uygulaması kurdum telefonda çok oyun uygulama da yok. Ama 620 yi halen arıyorum dersem yalan olmaz.
Wp10 gelene kadar ve yeni modeller piyasaya çıkana kadar devam edeceğim.
(Şimdi 7" ucuz android phablet buldum ona da bakacağım)

phasan

Üye
    Konu Sahibi
wp 10 ıle umarıom gelısır

BLasTeaR

Üye
Lumia 1520lerin ikinci elleri 1000 tl civarında. Sıfırını bulman çok zordu bir ara. Ne kadardır bilgim de yok

Kim ne derse desin L1520'den ve WP sisteminden şaşma, bir zamanlar Nokia'ya dediğimiz gibi; Nokia'dan şaşmam!

Tepkiler: phasan

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki hepsi wp10 alır mı suan alınsa telefonlardan bırı
Mevcut Windows Phone 8.1 Lumia Denim güncellemesi ile çalışan tüm cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlanacak. Zaten şu anda Preview da olsa Lumia 520'de bile Windows 10 Mobile çalışıyor.

phasan

Üye
    Konu Sahibi
duvar kağıdını nerden bula,bilirim?

1520 ler hepsiburada.comda satışta yeniden 1500tl lerde bir fiyatı var.
suan ıcın 1500 tl alınabılırmıkı sıstem tam gelısmemısken
suan ıcın bence en fazla 1000 tl verılır wp ıcın sıstem gelısmeden

L930 çok yok halen heryerde ..ben bunun camerasını çok seviyorum yeterince de kaliteli 1520 bile aynı olmasına karşın aynı neticeyi vermiyor..

wwwhmz

Üye
İstediği kadar stabil olsun bence o mağaza düzelmedikten sonra alınmaz

Microsoft/Nokia farkli stratejiler uyguluyor.Her zaman fark koyuyor karsi tarafa.Dandroit veya Dandios hicbirisi Microsoft/Nokia/Lumia/Windows Phone ekibi kadar saglam,kapsamli ve duzenli olamadi.

Tepkiler: sahanemir ve bozkirdangelen