phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynen cogu androıd de o sorunlar varŞimdi öncelikle ben kendi telefonumun ön kamerasındanda çok memnun degilim yazılımla alakalı bi durum 1 le 5 mb arasında dağlar kadar fark yok ama bi kaç istisna telefon dışında androidde almak çok mantıklı degil ben aldıgım dönemde her sene telefon degiştirme zorunlulugundan bıktıgım için wp ye geçtim 5-6 aydan sonra kafayı yiyorlar
Çok ararsan bulabilirsiniz. Samsungun 2006-7'lerde vardı. Xp'nin basmatik ekranlısı. Yanlış hatırlamıyorsam windows Mobile 6.5 idi benim gördüğüm. Windows da çareler tükenmez anlayacağınız.XP Versiyon yapsın wp söz alıcam "wp telefon"
ama wp8 - 9- 10 yapçaksa çöp
kamara yavas degıldır umarım dıyer modellerde kamarada olsun ama uygulama sıkıntım yok benım
umarım zamanla gelısır lumıa lar
Hepsi 4GLi Zatensıfır olursa ıyı telefonlar
bu telefonların arasında 4:5g lı telefon var mı
Windows Phone bölümüne hayranım herkes mi en iyi şekilde bilgili olur saygıdan kusur etmez.
Öyle birşey ki her okuduğumda wp gönderilerini alasım geliyor. Android kullanıyorum ama bir daha wp alıcamSeni bile bu bölüme çektiysek demek ki doğru işler yapıyoruz
Wp kullanıcıları objektif olur. Eğriyi eğri, doğruya doğru derler. (Cep telefonu genelde zamanında bayağı yorumlarda karşılaştık)
Öyle birşey ki her okuduğumda wp gönderilerini alasım geliyor. Android kullanıyorum ama bir daha wp alıcam
Lumia 1520lerin ikinci elleri 1000 tl civarında. Sıfırını bulman çok zordu bir ara. Ne kadardır bilgim de yok
Mevcut Windows Phone 8.1 Lumia Denim güncellemesi ile çalışan tüm cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesi yayınlanacak. Zaten şu anda Preview da olsa Lumia 520'de bile Windows 10 Mobile çalışıyor.peki hepsi wp10 alır mı suan alınsa telefonlardan bırı
duvar kağıdını nerden bula,bilirim?Aslında ben o kutucukları seviyorum zevk meselesi hocam ama öyle saçma bi olay yok
1520 ler hepsiburada.comda satışta yeniden 1500tl lerde bir fiyatı var.
Kim ne derse desin L1520'den ve WP sisteminden şaşma, bir zamanlar Nokia'ya dediğimiz gibi; Nokia'dan şaşmam!
suan ıcın 1500 tl alınabılırmıkı sıstem tam gelısmemıskenduvar kağıdını nerden bula,bilirim?
1520 ler hepsiburada.comda satışta yeniden 1500tl lerde bir fiyatı var.
bu telefon fıyatı nedırL930 çok yok halen heryerde ..ben bunun camerasını çok seviyorum yeterince de kaliteli 1520 bile aynı olmasına karşın aynı neticeyi vermiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?