Utk4n*
Üye
aslında demek istediğim o değildi ama buda işime yaradı benim demek istediğim Fotoğraflar,Dosya yöneticisi,işlem kaydı![]()
Hiç onLarı değiştiRmek gibi biR amacım oLmadıgı için hiç aRaştıRmadım onu kaRdeSim
.aslında demek istediğim o değildi ama buda işime yaradı benim demek istediğim Fotoğraflar,Dosya yöneticisi,işlem kaydı![]()
.
Hiç onLarı değiştiRmek gibi biR amacım oLmadıgı için hiç aRaştıRmadım onu kaRdeSim.
ozaman yapcak bişi yok 
Herşey düzgün oLcak degiL ya azcık da bozuk oLsun boSveR.
ben onu yapmıştım zaten öyLE biR konum waR fwLerin koyuLdugu böLüme bakarSan göRüRSün ^^. Yada kotukoyLu abimin yaptıgı waR. BlackStar diye o da gayet iyi şarjı fiLan çok iyi.
gerçekten şarj konusunda gördüğüm en iyilerden biriydi kotukoylunun blackstar yazılımı bencede gayet iyi gidiyor şarjı
.arkadaşım emegine saglık gerçekten çok yararlı bir konu açmışsın buarada verdigin programlarda harika benim ençok hoşuma giden Nokia FW Cleaner oldu diyebilirim çünki ovi ile alakalı tüm uygulamalara uyuz oluyorum tabi temaları silip başka eklemeyi düşünüyorum. sagol varol arkadaşım
.ya utk4n naptın bu kaç tane link indirmek işkence hepside kb lik dosya hepsini birden tek dosya halinde uploadlasan çok daha iyi olurdu :S