Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
aslında demek istediğim o değildi ama buda işime yaradı benim demek istediğim Fotoğraflar,Dosya yöneticisi,işlem kaydı :oke:

Hiç onLarı değiştiRmek gibi biR amacım oLmadıgı için hiç aRaştıRmadım onu kaRdeSim :D.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Herşey düzgün oLcak degiL ya azcık da bozuk oLsun boSveR :D.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Herşey düzgün oLcak degiL ya azcık da bozuk oLsun boSveR :D.

ya o değil fw düzenlerken bir xml dosyası bulmuştum onda fotolar,dosya yön vs. yazıyodu heralde dilden kaynaklanan bir durum onda herşey yazıyodu. Bide .lang dosyasıyla oynayabiliyomuyuz ???

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Fw'nin içine Türkçe Lang doSyaSını at düzeLir heraLde. EditLemene fiLan geRek yok. Tabi zaten sen tüRkçe yaptıySan biLmiyoRum.

bertek

Üye
hocam ben bu nfe ile rofs2 dosyasını editledim en azından ben öyle sanıyorum sonra bir türlü paket yapamadım en sonunda onuda başardım sonra çıkan paketin yerini bulamadım eh onuda buldum ismini değiştirdim fakat ne phonix ile nede jaf ile çalışmadı.
hani anlatıyorum sonra uğraşmadan benden talep te bulunmayın deme
şimdi benim planım şu idi bütün gereksiz programları çıkarıp ovi harita da dahil widzart vb. uygulamaları şimdi hepsini saymayım yani kullanılmayan, hiç öyle ev ekranında felan gözüm yok benim düşüncem bir ilk olsun dedim 1 ŞARJ ile kaç gün yapabilirim diye sonrada senin gibi forumda yayınlamaktı. (bilindiği gibi 5800 en büyük problemi ŞARJ sorunu)
Ama gelgelelim yapamadım tam 13 saat harcadım çok zevkliydi.

benim senden isteğim böyle bi proje olabilirm imkan var mı bide rica etsem sen yapabilirmisin zamanın var mı?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
ben onu yapmıştım zaten öyLE biR konum waR fwLerin koyuLdugu böLüme bakarSan göRüRSün ^^. Yada kotukoyLu abimin yaptıgı waR. BlackStar diye o da gayet iyi şarjı fiLan çok iyi.

kvnc39

Üye
ben onu yapmıştım zaten öyLE biR konum waR fwLerin koyuLdugu böLüme bakarSan göRüRSün ^^. Yada kotukoyLu abimin yaptıgı waR. BlackStar diye o da gayet iyi şarjı fiLan çok iyi.

gerçekten şarj konusunda gördüğüm en iyilerden biriydi kotukoylunun blackstar yazılımı bencede gayet iyi gidiyor şarjı

bymen07

Üye
arkadaşım emegine saglık gerçekten çok yararlı bir konu açmışsın buarada verdigin programlarda harika benim ençok hoşuma giden Nokia FW Cleaner oldu diyebilirim çünki ovi ile alakalı tüm uygulamalara uyuz oluyorum tabi temaları silip başka eklemeyi düşünüyorum. sagol varol arkadaşım

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten şarj konusunda gördüğüm en iyilerden biriydi kotukoylunun blackstar yazılımı bencede gayet iyi gidiyor şarjı

c6 haRiç sadece v52 için yapıLan fwLerin şaRjLar iyidiR zaten. HeLe ki c6 kuLLandıkdan sonRa v52 nin şarjı 10 gün gidiyoR gibi geLiyoR :D.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım emegine saglık gerçekten çok yararlı bir konu açmışsın buarada verdigin programlarda harika benim ençok hoşuma giden Nokia FW Cleaner oldu diyebilirim çünki ovi ile alakalı tüm uygulamalara uyuz oluyorum tabi temaları silip başka eklemeyi düşünüyorum. sagol varol arkadaşım

YoRumun için ben teşekküR edeRim :).

kvnc39

Üye
emeklerin için anlatımıın için çok teşekkür ederim arkadaşım gerçekten çok faydalı ve açıklayıcı bi arşiv olmuş.herkesin anlayabileceği ve ufaktan birşeyler yapmaya başlayabileceği ders olmuş..çalışmalarında başarılar devamını bekliyoruz iyi işler çıkartıyorsun :)

BarisOzanDincer

Üye
Bi türlü yapamadım :/

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ya utk4n naptın bu kaç tane link indirmek işkence hepside kb lik dosya hepsini birden tek dosya halinde uploadlasan çok daha iyi olurdu :S

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
ya utk4n naptın bu kaç tane link indirmek işkence hepside kb lik dosya hepsini birden tek dosya halinde uploadlasan çok daha iyi olurdu :S

iSkenceyi ben çektim. Sen begendikLerini indiRcen bunun zoR biR taRafı yok ^^.

zehirligenc

zehirligenc

Üye
teskler kardes

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
GüLe güLe kuLLanın ^^.

enes3161

Üye
bu kamera zaten kullanılıyor hatası nokia firmware editörde nerden düzeltiliyor....

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

Bunu at rofS2'nin içine.

0sergen0

Üye
herşey güzel teşekkürlerde şu linkleri bide tek link olarak verseydin.. valla yapmaya karar verdim bi baktım en az 50 tane link valla vazgeçtim.. hepsini bir linkte toplasan ? hotfile olur mesela..

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Boş biR zamanımda upLoadını yapaRım.

Üst Alt