Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek ~ Utk4n*

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
HayıR. Aynen böyLe.

teşekkürler dostum sağolasın ilgine başka çare bulmaya bakıyım hata yok gibi bende ama işin garibi diğer arkadaşlarda karşılaşmış aynı sorunla

--------------- Ekleme ---------------

dostum bide son sorum olacak fw cleaner ile program silerken nfe açıkmı bende kapalı çünkü modda hata veriyor bazen açıkken

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Dostum NFE kuLLanma. Nokia Editor Beta 7 kuLLan.

medjai001

medjai001

Üye
Gizli Menüleri gösterme Modunda devre dısı bıraktıgımız ovi müzik ve ovi rehber de çıkıyor bunları yada görunmesini istemediklerimizi nasıl sileriz o modda

diger konu bu kurlumdaki ilk gelen tarih ekranını nerden degiştiriz

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
Dostum NFE kuLLanma. Nokia Editor Beta 7 kuLLan.

nokia editormu? hmm. peki onda yöntem rof2 yi çıkarıp sonra editoru kapatıp sonra fw cleanerla silip geri editorle paketlemekmi dostum ve bide ordaki programlardan hangisini silersek bi zararı olur stabiliteye dostum

Gizli Menüleri gösterme Modunda devre dısı bıraktıgımız ovi müzik ve ovi rehber de çıkıyor bunları yada görunmesini istemediklerimizi nasıl sileriz o modda

diger konu bu kurlumdaki ilk gelen tarih ekranını nerden degiştiriz

dostum tarih ekranı için mod var vardı dailymobileydı galiba manuel ayarını bilmiyorum

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
EditöRü kapatmayacakSın. ÇıkaRtıcakSın fw cLeaneR iLe temizLyecekSin sonRa paketLeyecekSin.

nokia editormu? hmm. peki onda yöntem rof2 yi çıkarıp sonra editoru kapatıp sonra fw cleanerla silip geri editorle paketlemekmi dostum ve bide ordaki programlardan hangisini silersek bi zararı olur stabiliteye dostum

HiçbiRinde hepSi geRekSiz pRogRamLar zaten onLarı siLmek için yapıLmıS hiçbiR zaRaRı yok.

+ dostum tarih ekranı için mod var vardı dailymobileydı galiba manuel ayarını bilmiyorum

iLk kuRuLumda geLen taRihi değiştiRmek NFE iLe acıyoRSun fw yi aramaya version yaz biR kLasöR cıkacak onu aç içinde buLurSun zaten 3-4 tane yazı doSyaaSı waR taRihi değiştiR.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
EditöRü kapatmayacakSın. ÇıkaRtıcakSın fw cLeaneR iLe temizLyecekSin sonRa paketLeyecekSin.

HiçbiRinde hepSi geRekSiz pRogRamLar zaten onLarı siLmek için yapıLmıS hiçbiR zaRaRı yok.

+ dostum tarih ekranı için mod var vardı dailymobileydı galiba manuel ayarını bilmiyorum

iLk kuRuLumda geLen taRihi değiştiRmek NFE iLe acıyoRSun fw yi aramaya version yaz biR kLasöR cıkacak onu aç içinde buLurSun zaten 3-4 tane yazı doSyaaSı waR taRihi değiştiR.

teşekkürler dostum tekrardanya inşallah olur sınavlarındada başarılar :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
EyvaLLah çok teşekkürLer kardeSim :).

medjai001

medjai001

Üye
Gizli Menüleri gösterme Modunda devre dısı bıraktıgımız ovi müzik ve ovi rehber de çıkıyor bunları yada görunmesini istemediklerimizi nasıl sileriz
bunla ilgili bilgi verebilecekmisiniz

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Ovi müzik Ovi RehbeR fiLan fw cLeaneR iLe nasıL siLinecekLerini anLattım konuyu takip ederSniz buLabiLirSiniz.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
Ovi müzik Ovi RehbeR fiLan fw cLeaneR iLe nasıL siLinecekLerini anLattım konuyu takip ederSniz buLabiLirSiniz.

Deli olcam olmadı yine ikon var gitmiyor bi türlü o kadar mod yaptım bi hatayla karşılaşmadım 70 mb rami geçti fw bide şu gereksiz programlardan kurtuluyum dedim ama bi türlü olmadı

feylesofist

Üye
Deli olcam olmadı yine ikon var gitmiyor bi türlü o kadar mod yaptım bi hatayla karşılaşmadım 70 mb rami geçti fw bide şu gereksiz programlardan kurtuluyum dedim ama bi türlü olmadı

Birader, ovi haritaları ve konumu silmeye kalktığında iki adet atık klasör kalıyor. Diğer tüm herşeyi, fw cleaner iz bırakmadan siliyor.
Gerçi bu durum editlediğin fw ile de birebir bağlantılı olabilir. Ben megola maniaX Final c6 v3' de kendim için değişiklikler yapıyorum.
Ve bir türlü ovi haritaları atık bırakmadan silemiyorum. 10'u aşkın flaşlama yaptım ama nafile...
Bu konuda yaratıcı, özgün fikirler bekliyoruz...
Belki bir bilen çıkar(h)

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
Birader, ovi haritaları ve konumu silmeye kalktığında iki adet atık klasör kalıyor. Diğer tüm herşeyi, fw cleaner iz bırakmadan siliyor.
Gerçi bu durum editlediğin fw ile de birebir bağlantılı olabilir. Ben megola maniaX Final c6 v3' de kendim için değişiklikler yapıyorum.
Ve bir türlü ovi haritaları atık bırakmadan silemiyorum. 10'u aşkın flaşlama yaptım ama nafile...
Bu konuda yaratıcı, özgün fikirler bekliyoruz...
Belki bir bilen çıkar(h)

c6 fwlerinde siliyor dostum ama v52 de silmiyor pnht'ye baktım ordada 5800 desteklemiyor diyor ama sorun galiba reg kayıtlarından oluyor bi onlara bakcam bugun muhtemel çözecem

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Fw cLeaneR iLe iLgiLi hiçbiR soRun yok. Düzgünce kuLLanırSanız probLem çıkmaz.

Swisyn

Swisyn

Üye
Aslında çok şeymi istiyorum bilmiyorum ama genede bi fikrimi öne süreyim :)

Forumda hiçkimse tam olarak görsel bir anlatım yapmamış bu FW editlemek ile ilgili, mesela biri bir flash video çekse görsel anlatım tarzında tutunki temiz firmware bulup onu editlemekten ve telefona kurmakla devam eden.Önemli noktalar temiz firmawarenin bulunması ve içine 1-2 mod uygulanıp telefona kurulmasıdır şahsen bende dahil birçok aceminin işine yarayacaktır. Mesela ben sadece 1-2 mod uygulasam bana yetecek ama bişey olacak korkusuyla yapmaya yanaşamıyorum ama biri görsel olarak anlatsa yapabileceğime kesin olarak inanıyorum :)

Görsel flash anlatım için DemoBuilder programı kullanılabilir.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
Fw cLeaneR iLe iLgiLi hiçbiR soRun yok. Düzgünce kuLLanırSanız probLem çıkmaz.

valla dostum anlamadım bende c6da denedim oldu ama v52de olmadı bendemi bi hata var anlamadım ?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
BöyLe biR sonuc cıktıgına göRe c6 ya göRe ayarLanmıS progRam ben pek inceLemediğim için biLemiyoRum.

MFive

MFive

Üye
yoq qardas bu fw işi bna göre deqil bn hazıra konıyım bu dha ii

Saturn1009

Saturn1009

Üye
meraba dostum.bende x6 var ve bu konu çok ilgimi çekiyor. x6 daki arayüz ve uygulamalar pek içaçıcı değil. orjinal fw yi indirdim, modları eklemek istedim ama başaramdım. bu uygulama x6 içinde geçerli mi? geçerli ise nasıl ekleme yaparım? hiç bir şey anlayamadım anlatımından. programları denedim ama hiç bir ekleme yapamadım. yardımcı olursan sevinirim.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
ModLar c6 içindiR. BazıLarı v52 içinde kuLLanıLabiLiR. Konuyu anLamıyanLar nasıL yapıcaz bunLarı neReye atıcaz diyenLer foRumda Nokia Firmware Editör mevcut o konuLara giRip nasıL kuLLanıLdıgını öğRenSin.

dingil34,5

dingil34,5

Üye
dayı saol ii anlatmışsın da bn bunları okuyana kadar ohooo :D baya uraşmışın saol ama indirme ypmadm XD gne de saol tşkya da bastım ;)

Üst Alt