Artık Gio Verilip 2.el Galaxy S alınırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eko01

Üye
    Konu Sahibi
Artık Gio Verilip 2.el Galaxy S alınırmı?
Merhaba arkadaşlar maddi yetersizlikten dolayı android dünyasını geriden takip ediyorum ve orta sınıf bir cihaz olan gio yu verip 2.el galaxy S almayı düşünüyorum ics güncellemesi gelmeyecek olan bu telefon alinir mı bütçe 550 max 600 görüş ve önerilerinizi bekliyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
Bnce 700 tl ye neo v al

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes al guzel guzel kullan ics resmi olarak gelmeyecek ama su anda galaxy s te ics kullanan cok kisi var cesitli romlar var ics olan onlari kurup kullanirsin

eko01

Üye
    Konu Sahibi
Up++++++++

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Enaa_881 haklı Galaxy S custom rom konusunda zengin bir telefon performans açısından da sıkıntı çekmezsin :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Eğer temizse olabilir. Galaxy s zamanının en iyisi sonuçta.

İncİnat

İncİnat

Üye
durdugun hata :)

eko01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 74 kişi bakmış 5 kişi cevap atmış yardımınız lazım sizin lafınıza güvenip gio almıştım bütçeme göre iyi telefondu şimdi tavsiyelerinizi bekliyorum şarj süresini merak ediyorum GS de

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Eh işte bende iyiydi şarj süresi. Önceki telefonum i9000'di. Dikkat et i9000, i9001, i9003 var hepsi farklı.

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar 74 kişi bakmış 5 kişi cevap atmış yardımınız lazım sizin lafınıza güvenip gio almıştım bütçeme göre iyi telefondu şimdi tavsiyelerinizi bekliyorum şarj süresini merak ediyorum GS de

kardeş alacağın telefonun bataryası sağlamsa (yada sıfır batarya alırsan) şarj süresi içinde öyle donanımı olan telefonlarla karşılaştırıldığında gayet iyi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
alınır tabi. Custom ROM'larla ICS'yi yükleyebilirsin

PriZm

PriZm

Üye
Custom Romlarla o telefonun performansını fiyatının çok daha üstündeki telefonların düzeyine çıkarabilirsin.bence durduğun hata.

eko01

Üye
    Konu Sahibi
Eh işte bende iyiydi şarj süresi. Önceki telefonum i9000'di. Dikkat et i9000, i9001, i9003 var hepsi farklı.

Rica etsem bilgilendirirmisiniz?
En iyisi hangisi 2. el alacağım hangisi daha uygun

ve hangisi donanımsal olarak daha güçlü

şimdiden teşekkürler :-)

enaa_881

enaa_881

Üye

en uygunu i9003 tur ama o digerlerine gore biraz daha kotu
en iyisi i9001
i9003 almada diger ikisinden birini alabilirsin hangisine paran yeterse artik

PriZm

PriZm

Üye

I9000 custom romları ile diğer 2 telefonuda silip süpürür :oke:

eko01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hortlatacaım ama ben hala buradayım balıkesir de oturuyorum ve çevremde hiç satan yok shbndn de satan insanlar genelde get açmıyor kafama birçok telefon takılmaya başladı ideos x5 neo v wonder ama i9000 hala aklımın baş ucunda :)

PriZm

PriZm

Üye
eyvah ben kaçtım :kac:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt