Telefon Tavsiyesi Artik Bir Telefon Almaliyim

Sponsorlu Bağlantılar

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
Artik Bir Telefon Almaliyim
Eveet sayin maxicep ailesi simdi benim olay baya bi karisik bi telefona ihtiyacim var buyuk ihtimal faturali olur en fazla alabilecegim telefon note3 neo dolaylarinda yani en fazla 1300 falan 1000 tl altina wp onerisi var ancak ben oyun oynarim baya oynarim g2 alacaktim nereye gittiysem yok yok yok ne almaliyim artik bu teli aliyorum demem lazim

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
al burdan

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
pesin cok zor hocam yoksa tereddutsuz

Invoke

Invoke

Üye
Note 3 neo almazdım ben. G2 ya da Nexus 5 ya da bekle biraz Nexus 6 alıver.Taksit geri gelecekti ya. Gelmedi mi hala?

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam babam bana soylemedi g2 alicaktim ben devreden tarife vodafone da baktim hep red var onu gectim bayilerde g2 yok

SouLW3

SouLW3

Üye
Adam en fazla 1300 büccem var diyo nexus6 al diyorsun!! , hocam 1000-1300 civarlarına alınabilecek en iyi telefon Nexus 5 başka seçenek düşünme. G2 dende z1 dende sağlam gider

nokia 603

Üye
    Konu Sahibi
hocam haklisiniz iyi guzel ama biz buyuk ihtimal bi tanidik vasitasiyla tarifeye ek alacagiz g2 baktim hic bir vodafone turkcell bayisinde yok bellemisler bi samsung gitmis bana note3 neo tavsiye ediyo g2 den ustun yani nedir dedim kitlendi kaldi orda

furkankaya559758

Üye
Note 3 Neo G2'nin yanında kötü bir telefon.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Başka cihazları kıyaslamaya aldığına göre sen kalem için almıyorsun. O zaman gidip g2 veya nexus 5 alman senin için daha iyi olacaktır.