Artes İ701 Hakkında Düşündükleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Artes İ701 Hakkında Düşündükleriniz ?

İşlemci Allwinner(Boxchip) A10 (CPU+GPU+VPU) Cortex A8 1.5Ghz (CPU: 1Ghz~1.2Ghz, Mali 400 GPU)*** Ekran 7" 16:9 .800 * 480 TFT LCD, 5 Nokta Çoklu Dokunmatik Ekran*** RAM DDR3 512MB *** Hafıza 4GB*** Hafıza Kartı 128MB-32GB Micro SD(T-Flash)*** Kablosuz Ağ 802.11b/g/n*** Harici 3G Desteği Var*** Kamera 0.3Mpx *** G-Sensor 3 Yönlü Sensör*** İşletim Sistemi Android 4.0*** Pil *Cihazın pil ömrü arkada çalışan programlar, ekran parlaklığı vb işlemlere göre değişiklik gösterebilir. Çalışma Süresi 8 Saat Kulaklıkla müzik dinleme/ 4 Saatin üzerinde video oynatımı/HDMI çıkış ile video oynatımında 2.5 saate kadar..

Orijinal Web Sitesinden Yukarıdaki Bilgileri Aldım Arkadaşlar Kimisi İşimi Faz<lasıyla Görüyor Diyor, Bi-iKİ kişi Var Onlarda Biz İade Ediyoruz, diyolar ertesi gün ekran bozulmuş falan filan yotube da incelemesi var 2 tane birisi iade etmek isteyen admn inclemesi birisi ise kim oldugunu bilmiyor ama adam güzelcene inceliyo doknmatk falan cok hassas iyi ama şüphelendiğim şey teknik servis'i artes'in internette geziniyo berkide o çekti o incelemeyi belli olmaz sizin fikirlerinizi almak istedim, alayimmi bu tableti ? bana tablet lazim veya tablet önerin ama lütfen Mobee Olmasın Ucuz Ve Orta Kalitede olsuın yeterli benim icin interne t ve oyun ..

karayel90

karayel90

Üye
İyi bi cihaz ama bütcen ne kadaar belki daha iyi bi cihaz önerebilirim

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Valla Öğrenci Adamim Bu Ürünün Fiyatı 230-250 arası benim mütçem en faz 300 :(

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca Bu Alet Pes - Fifa - Modern Combat 3 Falan Gibi İyi Grafikli Oyunları Açar Dime ?

mahmude

Üye
Ayrıca Bu Alet Pes - Fifa - Modern Combat 3 Falan Gibi İyi Grafikli Oyunları Açar Dime ?

Acar kardes cihaz guzel ben gecen ayin sonunda aldim vallaha tabletten beklentimi fazlasiyla karsiladi wifi mukemmel tek eksigi bana gore ekranin cercevelu olmasi koseleri icerde kaliyo ben memnunum sahsi dusuncem buarada ben cihazi pratiksiparis sitesinden 205 tl ye almistim suanda sanirim 217
tl suan aklimda bunlar var soracagin baska bisi varsa ben dilim dondugunce cevaplarim

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkürler ben teknik servisinide aradım baya bi sordum herşeyi çok iyi ya alıcam alalhın izniyle çok teşekkürler bütün cevpalar için özellikle mahmude kardeşe .. teşekkürler .. :megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt